«Καμπανάκι» για τα σκουπίδια από τον Ιατρικό Σύλλογο

Τ … ο μεγάλο κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία από τα συσσωρευμένα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

«Οι τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών που είναι συσσωρευμένοι στο λεκανοπέδιο αποτελούν εστίες πολλαπλών μολύνσεων που απειλούν άμεσα την υγεία εκατομμυρίων πολιτών. Μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν μπορεί άλλο να παρακολουθεί αδιάφορη την κατάσταση να επιδεινώνεται και να περιορίζεται σε βαρύγδουπες αλλά κενές περιεχομένου δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναγνωρίζει τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και αναγνωρίζει το δίκαιο του αγώνα τους, τονίζει ο ΙΣΑ, ο οποίος διευκρινίζει ότι «σε κάθε περίπτωση όμως και μπροστά στον κίνδυνο που δημιουργείται για τη Δημόσια Υγεία, καλούμε τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να αναλογιστούν με αίσθημα ευθύνης, το οποίο πάντοτε τους χαρακτηρίζει, τη μορφή της συνέχισης του αγώνα τους».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *