Χορτοφάγος τρώει για πρώτη φορά κρέας μετά από 22 χρόνια -Οι αντιδράσεις της

Αυτοί που συνειδητά επιλέγουν να κόψουν το κρέας, ιδιαίτερα τελευταία, είναι αρκετοί.

Επιλέγουν τη χορτοφαγία ή και το να μην τρώνε ούτε τα παράγωγα, δηλαδή αβγά, γάλα, τυροκομικά. Και φυσικά μια τέτοια επιλογή καταλήγει να γίνεται τρόπος ζωής, τον οποίο τον ακολουθούν πιστά οι οπαδοί του.

Κάποιοι στην πορεία, για τους δικούς τους λόγους, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν, όμως, την επιλογή τους αυτή και να εντάξουν κανονικά το κρέας στη διατροφή τους. Πώς, όμως, μπορεί να είναι η επάνοδός τους σε αυτές τις διατροφικές συνήθειες;

Η Στεφανί Ποτάκις, χορτοφάγος επί 22 χρόνια θέλησε να πάρει μέρος σε ένα πείραμα και να δώσει ακριβώς αυτή την απάντηση. Πώς είναι δηλαδή το να δοκιμάζεις κρέας, για πρώτη φορά, μετά από 22 χρόνια, ενώ φοιτούσε ακόμη στο Δημοτικό.

Φυσικά το έκανε μπροστά στην κάμερα:

Το πρόσωπο της Ποτάκις φωτίστηκε από ευχαρίστηση στην πρώτη μπουκιά κοτόπουλου που έφαγε..

«Τώρα καταλαβαίνω τι θα πει ζουμερό φαγητό, οι γεύσεις στάζουν σε κάθε μπουκιά, κάτι που δεν συμβαίνει με τα λαχανικά», είπε.
Στη συνέχεια δοκίμασε… κόκαλα (το μαλακό εσωτερικό τους) «Υποθέτω ότι θα τρώω από αυτά για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Αυτό είναι το νέο αγαπημένο μου γεύμα».

Η Ποτάκις ολοκλήρωσε το γεύμα της τρώγονας rib eye και wagyu beef.

Με κλειστά τα μάτια και ενώ μασούσε είπε «θέλω να σας πω ότι αυτό έχει πολύ ωραία γεύση». Στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν γνώριζε καν ότι υπάρχουν αυτά τα τρόφιμα και ότι πλέον χαίρεται που τα… γνώρισε. Φεύγοντας αγκάλιασε το σεφ (προφανώς γιατί της άρεσε πολύ το φαγητό) λέγοντάς του: «Θα τρώω κρέας μέχρι να πεθάνω, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί αργότερα σήμερα, δεν ξέρω…».

Η κίνηση της Ποτάκις προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με εκείνους που αγαπούν το κρέας να της επισημαίνουν όσα έχανε όλον αυτόν τον καιρό και τους χορτοφάγους να την κατηγορούν ότι εγκατέλειψε τα πιστεύω και τον αγώνα της για χάρη της γεύσης.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *