Βρέθηκε η λύση για τη δυσκοιλιότητα

7a3f09926391a84d452fec53bb401e5b_LΗ δυσκοιλιότητα αποτελεί ένα από τα πιο συχνά ιατρικά προβλήματα στις δυτικού τύπου κοινωνίες και υπολογίζεται ότι ταλαιπωρεί ένα 10-20% του πληθυσμού σε αυτές.

Σύμφωνα με πρόσφατες επιδημιολογικές μελέτες για την Ελλάδα, οι ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από δυσκοιλιότητα σε μεγαλύτερο βαθμό και με περισσότερη συχνότητα είναι η μεσαία τάξη (60%) και οι διαμένοντες κυρίως σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα (54%), ενώ οι γυναίκες υποφέρουν  πιο συχνά απ’ ό,τι οι άνδρες.

Η λύση βρίσκεται στο αλκαλικό νερό

Τα τελευταία χρόνια, κυρίως στην Αμερική, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν αλκαλικό νερό. Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς επίσης αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Μελέτες έδειξαν πως άτομα που είχαν χρόνιο πρόβλημα δυσκοιλιότητας  παρουσίασαν σημαντική πρόοδο από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν την κατανάλωση αλκαλικού νερού!

Παράλληλα Οφέλη του Αλκαλικού Νερού

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Πως θα φτιάξω αλκαλικό νερό

Στην Ελλάδα, εκτός από τα ολοκληρωμένα και ακριβά συστήματα καθαρισμού και αλκαλοποίησης νερού είναι διαθέσιμο και το «Alkaline Water Bottle» . Το Alkaline Water Bottle είναι μια φορητή συσκευή σε σχήμα μπουκαλιού που μετατρέπει το νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο νερό σε αλκαλικό σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείτε να το αγοράσετε από τη διεύθυνση: www.alkaline.gr

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *