Τρόποι για να μην αφήσετε τη γυμναστική σας

5E2A9047F2F7E1FC079D4CB04ABAAFE1.jpg

  Όλες γνωρίζουμε τα οφέλη της γυμναστικής στο σώμα και την υγεία μας και κάθε φορά οι περισσότερες από εσάς ξεκινάτε κάποιο είδος γυμναστικής με σκοπό να συνεχίσετε να ασκήστε με αυτό κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά, καθώς οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουμε διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγουμε τη γυμναστική. Ιδίως τώρα που έρχεται καλοκαίρι, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη φόρμα μας, μέσω της γυμναστικής.

Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους για να μην αποφεύγετε τη γυμναστική και να μην υποκύπτετε στους πειρασμούς τις καθιστικής ζωής.

Εμπόδιο: Είστε πολύ κουρασμένες για να κάνετε γυμναστική.

Λύσεις

Να κλείνετε ραντεβού με μια φίλη σας. Να κανονίζετε να γυμνάζεστε με μια φίλη σας έτσι ώστε να έχετε κάποιον που δεν θα σας αφήνει να τεμπελιάζετε. Έρευνες έχουν δείξει πως άμα κάνετε γυμναστική με κάποιον που είναι αφοσιωμένος, έχετε περισσότερες πιθανότητες να «κολλήσετε» κι εσείς με τη γυμναστική.

Μην παραλείπετε τα σνακ. Αισθάνεστε τις περισσότερες φορές κουρασμένη και αδύναμη, με αποτέλεσμα να μην έχετε όρεξη για γυμναστική; Να τρώτε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη (πχ. Ένα βραστό αυγό και μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης), 2 ώρες πριν τη γυμναστική σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για τη γυμναστική σας.

Καταναλώστε περισσότερο σίδηρο. Καταναλώνοντας σίδηρο μετατρέπετε την τροφή σε ενέργεια. Το σίδηρο είναι απαραίτητο για να έχετε αρκετή ενέργεια για να ανταποκρίνεστε στα καθημερινά σας καθήκοντα αλλά και στη γυμναστική σας. Η συνεχείς δίαιτες, η έλλειψη κατανάλωσης κρέατος και οι δυσκολίες στην περίοδο, μπορούν να ρίξουν τα επίπεδα του σιδήρου σας με αποτέλεσμα να μην έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε οτιδήποτε, πόσο μάλλον γυμναστική.

Πηγή: myworld.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *