Το Worts Νο1 Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς σύμμαχος του μεταβολισμού

worts.jpg

Τι είναι αυτό που κάνουμε περισσότερο μέσα στις γιορτές; Γιορτινά τραπέζια και να απολαμβάνουμε όλες τις γιορτινές συνταγές, σε γλυκά και φαγητά, ενώ τις περισσότερες φορές συνδυάζονται και με ένα ποτήρι κρασί! Αυτές γεμάτες απόλαυση μοναδικές στιγμές μας γεμίζουν και με κάποια επιπλέον κιλά… που πολλές φορές μπορεί να μείνουν και μετά τις γιορτές, ταλαιπωρώντας μας στο να τα χάσουμε. Στόχος μας λοιπόν για αυτό, και γενικότερα για να μειώνουμε ευκολότερα το σωματικό μας βάρος, είναι να έχουμε έναν καλά ενεργοποιημένο μεταβολισμό που θα μπορεί να κάνει ευκολότερα τις καύσεις που θέλουν για να μειώνεται το σωματικό μας βάρος. Και αυτό μας το δίνει το Worts Νο1 Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς. Έχει πλήθος από φυσικά συστατικά που όλα συμβάλλουν θετικά στον οργανισμό μας. Αυτό που προσφέρει την ιδιότητα για τη μείωση του σωματικού βάρους είναι ένα φρούτο, το Garginia Cambogia.

Βασικό του συστατικό είναι το υδροξυκιτρικό οξύ, που έχει την ιδιότητα να βοηθά στη μείωση του βάρους. Η ουσία αυτή, έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει το λιπιδαιμικό προφίλ και να προωθεί την απώλεια βάρους, καθώς είναι μια ένωση που μπορεί να αναστείλει την παραγωγή του λίπους, ειδικά το λίπος που παράγεται από την υπερβολική πρόσληψη θερμίδων μέσω της διατροφής, όπως είναι οι υδατάνθρακες. Η βασική αυτή ουσία έχει την ιδιότητα να υποστηρίζει το μεταβολισμό και να περιορίζει το ένζυμο citrate lyase, που μετατρέπει την περίσσεια γλυκόζης σε λίπος. Αυτό το ένζυμο είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λιπαρά οξέα, χοληστερόλη και τριγλυκερίδια. Έτσι αποτρέπεται από την χρήση του φυτού αυτού η λιπογένεση και η σύνθεση του λίπους και αποφεύγεται η συσσώρευση των δυνητικά επικίνδυνων ουσιών στο σώμα.

Για αυτό λοιπόν θα πάρουμε το Worts γιατί πέραν από τα θρεπτικά συστατικά και την κάλυψη που μας δίνει σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να μας κάνει να διατηρηθούμε στο βάρος μας και μετά τις γιορτές!

…Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ WORTS ΣΕ ΟΛΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

Πληροφορίες: info@johnnoa.com

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *