Το συζυγικό σεξ είναι μια πονεμένη ιστορία

 
Καταρχάς, πρέπει να δώσουμε μερικές εξηγήσεις. Σημασία λοιπόν δεν έχει αν το ζευγάρι είναι όντως παντρεμένο, αλλά πόσο καιρό διατηρεί σχέση. Το παντρεμένος λοιπόν μπορεί να νοηθεί και ως «παντρεμένος».


Και ο απαράβατος κανόνας; Στην αρχή της σχέσης το σεξ είναι συχνότατο, ενώ όσο ο καιρός περνά το σεξ μάς αφήνει χρόνους…

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ωστόσο το γεγονός ότι -όπως υποδεικνύουν σχετικές έρευνες- τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν πιο συχνά σεξουαλικές επαφές από τα μη παντρεμένα.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_917.jpeg

Η συχνότητα ωστόσο των συνευρέσεων φθίνει και στις δύο περιπτώσεις τόσο με την ηλικία της σχέσης όσο και με την ηλικία των δύο συμβαλλόμενων μερών, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1014.jpeg

Και τώρα οι μαγικοί αριθμοί (σημειώνετε;): η συχνότητα λοιπόν των περιπτύξεων σε μια (περισσότερο ή λιγότερο) μακροχρόνια σχέση υπολογίζεται σε μία φορά κάθε 2-3 μέρες για ζευγάρια ηλικίας 18-29 χρονών, δύο φορές τη βδομάδα για ζευγάρια μεταξύ 30-50, ενώ από κει και πάνω όταν συμβαίνει το καταλαβαίνει όλη η γειτονιά (επισήμως, λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα).

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1112.jpeg

Θυμηθείτε ωστόσο ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι, μην τα βάφετε λοιπόν μαύρα από τώρα! Δεν είναι άλλωστε η ποσότητα του σεξ που κάνει μια σχέση ευτυχισμένη, αλλά το κατά πόσο είναι ικανοποιημένα τα δυο μέλη της σχέσης από τη συχνότητα και την ποιότητα…

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *