Το σιρόπι που θα λατρέψει η υγεία σας

BFC3A64C116B64EB99AAB1AA80BCFEAB.jpg

  Πιστεύατε ποτέ πως ένα σιρόπι θα σας έδινε υγεία κι ομορφιά; Και όμως τα WORTS προσφέρουν απεριόριστες λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούν ή σας περιορίζουν.

Ο δημιουργός τους, ο John Noa, εκμεταλλευόμενος όλη την γνώση που έχει για τα θρεπτικά μόρια και χρησιμοποιώντας συστατικά που έχουν κατατεθειμένες μελέτες και ισχυρισμούς στον EFSA, δημιούργησε ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής και μάλιστα στα πόσιμα, τα οποία υπόσχονται ευκολότερη κατάποση, καλύτερη απορρόφηση, ευχάριστη γεύση και γενικότερα είναι πιο φιλικά προς τον οργανισμό. Μάλιστα με μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Μια κουταλιά WORTS κάθε πρωί μπορεί να ανεβάσει την ενέργεια του οργανισμού, να βοηθήσει στην ευεξία, να μειώσει τους πόνους στις αρθρώσεις ή τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης, μπορεί να βοηθήσει την όραση ή τα επίπεδα του σακχάρου.

Θα βοηθήσει εξαιρετικά στην αναιμία και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ο οποίος είναι το Α και το Ω στη δημιουργία του ιδανικού σώματος.

Μια κουταλιά WORTS θα σας προστατέψει από την ακτινοβολία και θα προσφέρει λαμπερό δέρμα με τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, θα δώσει ομορφιά στο δέρμα, ενώ θα χαρίσει ζηλευτά νύχια και μαλλιά.

Το WORTS θα δώσει ζωντάνια για ζωή και υγεία στον οργανισμό. Όλα αυτά με ένα προϊόν, το οποίο στηρίζει όλους αυτούς τους ισχυρισμούς του, στις περισσότερες από 3.000 μελέτες που έχει για τα συστατικά του. Οι περισσότερες από κάθε άλλο.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια κουταλιά WORTS και αφεθείτε στην φροντίδα του John Noa.
Κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις, τις οποίες θα λατρέψετε.

Ζητήστε το στο www.johnnoa.com και τηλ. 2110123575 ή σε όλα τα φαρμακεία.

5hmvtknw.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *