Το σιρόπι μου μειώνει το βήχα

vixas.jpg

Τι ποιο συχνό αυτήν την εποχή από την εμφάνιση κρυολογημάτων και ιώσεων… που μας κάνουν να δυσφορούμε απίστευτα! Με ποιο συχνό τους σύμπτωμα τον επίμονο βήχα!

Το ενοχλητικό γαργάλισμα στο λαιμό και ο επίμονος βήχας μπορούν όμως να αντιμετωπιστούν με το Worts Σιρόπι Υγείας – Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, τη νέα πρόταση από τον John Noa, τον ειδικό στα καινοτόμα και φυσικά συμπληρώματα διατροφής, το οποίο είναι κατάλληλο για μικρούς, από 2 ετών και άνω, και μεγάλους!

Γιατί όμως το Worts Σιρόπι Υγείας – Κατάλληλο για το Αναπνευστικό κάνει τη διαφορά;

Είναι απλό, γιατί περιέχει φυσικά συστατικά, όλα επιλεγμένα για να μας βοηθούν στο κρυολόγημα και στις ιώσεις, που αφορούν το άνω αναπνευστικό. Και πιο είναι το πιο κοινό σύμπτωμα αυτών των περιπτώσεων; Ο έντονος βήχας όπως αναφέραμε!

Ο βήχας, ιδίως ο νυκτερινός που είναι και πιο έντονος, είναι ενοχλητικός διότι διακόπτει τον ύπνο τόσο των παιδιών όσο και των μεγάλων. Η δράση που έχει το μέλι εναντίον του βήχα, ήταν γνωστή από πολύ παλιά, για αυτό είναι και ένα από τα βασικά συστατικά στο Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό. Ο βήχας κάνει την εμφάνισή του όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά γίνεται ολοένα και πιο έντονος κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, οπότε και κρίνετε απαραίτητη η λήψη φυσικών συστατικών που θα μαλακώσουν το λαιμό και θα μειώσουν το βήχα. Το μέλι μπορεί να μαλακώσει την περιοχή του λαιμό, ενισχύοντας παράλληλα και την άμυνα του οργανισμού, καταπραΰνοντας τον πονόλαιμο, και συνδράμοντας στη μείωση των βακτηρίων, που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Έτσι λοιπόν έχουμε το Worts Σιρόπι Υγείας – Κατάλληλο για το Αναπνευστικό για να μειώσουμε το βήχα και αν μαλακώσουμε την περιοχή του λαιμού μας!

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία ή στο 2110123575 και στο www.johnnoa.com.

worts4.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *