Τέσσερις τροφές που καίνε το λίπος

Υπάρχουν διάφορες τροφές που τις καταναλώνουμε περισσότερο ή λιγότερο συχνά και οι οποίες λειτουργούν σαν φυσικοί λιποδιαλύτες.

Καταναλώνοντας, λοιπόν, συγκεκριμένα είδη τροφών μπορούμε να απαλλαγούμε πιο εύκολα από το συσσωρευμένο λίπος σε περιοχές όπως η κοιλιά και οι μηροί. Ας δούμε τέσσερις τροφές από αυτές…

Το αχλάδι

Το αχλάδι, ακριβώς όπως και το μήλο, αποτελούν τους τέλειους συμμάχους για δίαιτα. Αποτελούν φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και τρώγοντάς τα με τη φλούδα επωφελούμαστε διπλά από τις φυτικές ίνες που περιέχουν.

Το γιαούρτι

Το γιαούρτι που μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους περιέχει δύο φορές περισσότερη πρωτεΐνη από τα άλλα γαλακτοκομικά η οποία επιταχύνει τις καύσεις του οργανισμού.

Το αβγό

Οι ειδικοί λένε ότι ένα αβγό το πρωί μας κρατάει χορτασμένους για ώρες ενώ λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνη κινητοποιεί τις καύσεις του οργανισμού.

Καυτερή πιπεριά

Η καυτερή πιπεριά περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται καψαϊκίνη, η οποία περιορίζει την όρεξη και επιταχύνει το μεταβολισμό για σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...