Τεράστιο ενδιαφέρον και στην Ελλάδα για το αλκαλικό νερό

Μπορεί να εμφανίστηκε στην χώρα μας μόλις πριν 2 μήνες, ωστόσο οι Έλληνες φαίνεται πως παρά την κρίση είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στην υγεία και την ευεξία τους όπως και στο εξωτερικό.

Το στοίχημα για την έναρξη διάθεσης της διάσημης συσκευής της Alkaline που μετατρέπει το νερό μας σε αλκαλικό για την Ελλάδα ήταν μεγάλο.  Εν μέσω της κρίσης θα υπήρχε ενδιαφέρον από τους Έλληνες καταναλωτές για την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού τους και για τα ευεργετήματα που προσφέρει το αλκαλικό νερό;alkaline_image05

Όπως αποδείχθηκε η απάντηση είναι θετική, αφού στους 2 μήνες που διατίθεται η συσκευή αλκαλοποίησης της Alkaline στην Ελλάδα, ήδη καταγράφει χιλιάδες πωλήσεις, ενώ το ενδιαφέρον είναι καθημερινά αυξανόμενο.

Έλληνες Γιατροί, Πολιτικοί, Επιχειρηματίες και Celebrities ήδη πίνουν αλκαλικό νερό

Όπως μας ενημερώνει ο Στέφανος Ζερβός υπεύθυνος ανάπτυξης της Alkaline για τα Βαλκάνια, ήδη ανάμεσα στους φανατικούς του αλκαλικού νερού βρίσκει κανείς διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες,  πολιτικούς, επιχειρηματίες και celebrities. «Αλκαλικό νερό πίνει μέχρι και ο Obama και το έχει δηλώσει δημόσια, αυτό από μόνο του είναι κάτι που επιβεβαιώνει την αξία του για τον οργανισμό μας. Αν το πίνει ο πλανητάρχης, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο.» μας αναφέρει και συμπληρώνει πως «ήδη στην Ελλάδα έχουν αγοράσει τη συσκευή διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, Βουλευτές, επιχειρηματίες και celebrities».

«Καλώ τους επώνυμους πελάτες μας να μας στείλουν τις εμπειρίες τους όπως και συμβαίνει και στο εξωτερικό. Καλώς η κακώς μια επώνυμη μαρτυρία από καταξιωμένους Έλληνες είναι πιο ισχυρή από οποιαδήποτε επιστημονική έρευνα. Έτσι όσοι έχουν ευεργετηθεί από το προϊόν μας ας το μοιραστούν. Είναι ένα δώρο υγείας για όλους».

Τι κάνει το αλκαλικό νερό – Τα ευεργετήματα

Ο λόγος που εκατομμύρια άνθρωποι είναι φανατικοί του αλκαλικού νερού, είναι οι ευεργετικές ιδιότητές του, που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες αλλά και μαρτυρίες.

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης. Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας.

Με την καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνετε η οξύτητα, αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού μας.

Που μπορώ να βρω πρόσθετες πληροφορίες – Πως μπορώ να το αποκτήσω

Περισσότερες πληροφορίες στα Ελληνικά θα βρείτε στο www.alkaline.gr  όπου μπορείτε να κάνετε και τις παραγγελίες σας (για Ελλάδα και Κύπρο)

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *