ΣΥΡΙΖΑ: Γεωργιάδης και κυβέρνηση απομάκρυναν 3.000 γιατρούς

AC79159B641D8D0DA277F690E7BDE168.jpg

  «Η κυβέρνηση υπό τον επικοινωνιακό οίστρο του πρωτογενούς πλεονάσματος, δηλώνει ικανοποιημένη και για την πρώτη μέρα της υποτιθέμενης λειτουργίας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας! Προφανώς οι αρμόδιοι ζουν σε άλλο πλανήτη», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το άνοιγμα των πολυϊατρείων του ΠΕΔΥ. «Άδωνις Γεωργιάδης και κυβέρνηση απομάκρυναν 3.000 περίπου γιατρούς» υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «τα πολυϊατρεία άνοιξαν αλλά προς το παρόν δεν εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους, δεν υπάρχει δημοσιευμένος ο κατάλογος των μετατασσόμενων γιατρών και υπαλλήλων από τον ΕΟΠΥΥ, δεν γνωρίζουν ακόμα πόσοι γιατροί θα υπηρετούν και με τι σχέση εργασίας και δεν έχουν ολοκληρωθεί ούτε οι βασικές διοικητικές διαδικασίες για να πληρώνονται αυτοί που θα εργαστούν».

«Τo καταστροφικό σχέδιο τους αποκαλύπτεται σε όλη την μεγαλοπρέπεια του», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Πλήρης απορρύθμιση της ΠΦΥ, καμιά δυνατότητα για τους πολίτες σε πρόσβαση στις δομές του ΠΕΔΥ, συνεχής οικονομική τους επιβάρυνση για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διαρκείς υγειονομική φτώχεια του πληθυσμού. Το μόνο που κατάφερε ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης και η κυβέρνηση, είναι η απομάκρυνση 3.000 περίπου γιατρών. Πιθανότατα, για την υλοποίηση αυτού του μνημονιακού στόχου χαίρονται».

«Άξιος ο μισθός τους. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση τόσο το καλύτερο. Και για λόγους υγείας!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *