Συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία

 
Αξιοσημείωτη είναι και αυτή τη φορά η συμμετοχή των εθελοντών στην τακτική θερινή εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς του δήμου Νεάπολης-Συκεών, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Ιουνίου.


Με κεντρικό σύνθημα «Δώστο με την καρδιά σου» και με την οργανωτική φροντίδα των στελεχών του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής, η εξόρμηση πραγματοποιείται και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων. Επίσης, εκτός από την προσφορά αίματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στα δημοτικά δίκτυα εθελοντών δοτών αιμοπεταλίων, δωρητών οργάνων σώματος και δωρητριών βλαστοκυττάρων.

Η πρώτη ημέρα της εξόρμησης φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων, χθες στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών όπου και συνεχίζεται έως και μεθαύριο, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Την Πέμπτη η αιμοδοσία θα γίνει στο Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, και την Παρασκευή στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Επίσης, στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς, ο σύλλογος «ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ» οργάνωσε το περασμένο Σάββατο, παράλληλα με την αιμοδοσία στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων, ένα χρήσιμο παζάρι ανταλλαγής μεταχειρισμένων παιδικών ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και βιβλίων.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Τμημάτων Αιμοδοσίας των νοσοκομείων Άγιος Παύλος, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Γ. Παπανικολάου και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *