Συμπλήρωμα διατροφής για διαβητικούς Diabecinn Extra

D9591D097D345A4F1C28D10027D79753.jpg

  Το DIABECINN EXTRA αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή φυτικά συμπληρώματα διατροφής για διαβητικούς τύπου 2, περιέχοντας σαν βάση ένα ειδικό εκχύλισμα κανέλας υδατικής βάσης (ΖΝ112) προσφέρει πολύ καλή απορρόφηση από τον οργανισμό ελαχιστοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων!

Το DIABECINN EXTRA, περιέχει πρόσθετα αντιοξειδωτικά (Βιτ. C και Ε), τις βιταμίνες Β3 και Β6 καθώς και χρώμιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν τόσο στην ενίσχυση της ενέργειας του οργανισμού και στη διατήρηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα σε φυσιολογικά επίπεδα όσο και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου αλλά και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Παράλληλα, τα στοιχεία του DIABECINN EXTRA, έχουν θετική επίδραση στην χοληστερόλη βοηθώντας να ξεπεραστούν οι θρεπτικές ανεπάρκειες που σχετίζονται με τον διαβήτη.

Το DIABECINN EXTRA, είναι κατάλληλο για τη δίαιτα των διαβητικών τύπου 2, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με την συνήθη φαρμακευτική αγωγή του εν λόγω διαβήτη (τύπου 2).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.diabecinn.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *