Συγκέντρωση φαρμάκων στον Αγ. Παντελεήμονα Ιλισσού

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Ιλισσού. Δεκάδες πολίτες προσέφεραν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τους ανασφάλιστους πολίτες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.


«Συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Και αν δεν υπήρχε η προφορά του κόσμου, χιλιάδες ανασφάλιστοι άρρωστοι θα έμεναν χωρίς φάρμακο» δήλωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στη διαδικασία αυτή, τόνισε τη μεγάλη στήριξη του ΣΦΕΕ και πολλών Φαρμακευτικών Εταιρειών προς το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας» τόνισε ο γενικής διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ναού Πάτερ Ιωάννης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης, ο διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωστής Δήμτσας, η φαρμακοποιός του Ιατρείου κ. Άννα Παπαπροκοπίου και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κ. Μαρία Παιδονόμου, Ελένη Μελιάδου, Σούλα Πέτσα, Ευγενία Δασκαλοπούλου, Χρήστος Δασκαλόπουλος και Ελένη Δουλιανάκη, καθώς και ο κ. Νίκος Κατσιάρας από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και από τον ΣΚΑΪ οι δημοσιογράφοι Πέτρος Κιρκιλής και Γιώργος Τσελίκας.

Οι σάκοι μεταφέρθηκαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να ακολουθήσει στο Κοινωνικό Φαρμακείο η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-17:00 και το Κοινωνικό του Φαρμακείο 9:00-14:00, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 38 47 374.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *