Στο «κόκκινο» η κόντρα Γεωργιάδη-γιατρών

970F13DF80CE865B091953BAA037CC1A.jpg

  Προειδοποιεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Παραδώστε τα πολυϊατρεία».

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA αναφέρθηκε στις προειδοποιήσεις που έχει κάνει προς τους γιατρούς, λέγοντας: «Εμείς έχουμε καταγράψει την περιουσία του κράτους. Μπορούν να υπάρξουν κλοπές. Πρέπει να προστατεύσω τα μηχανήματα που υπάρχουν».

Και επισημαίνει: «Αυτός που δεν παραδίδει, αναλαμβάνει και την ευθύνη».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε μάλιστα: «Εγώ δεν θα χρεώσω τον ελληνικό λαό. Εγώ θα χρεώσω αυτόν που δεν την παρέδωσε. Θέλω να είμαστε ξεκάθαροι».

Ανέφερε ακόμη ότι: «Όποιος δεν συμμετέχει στην κατάληψη, μας κάνει μια υπεύθυνη δήλωση».

Στο MEGA μίλησε και ο διευθυντής του πολυκαταστήματος του ΕΟΠΥΥ στη Δάφνη λέγοντας ότι: «Δεν παραδίδουμε το κατάστημα. Δεν είναι νομότυπο. Η περιουσία αυτή δεν ανήκει στον Άδωνι Γεωργιάδη. Ανήκει στον ελληνικό λαό.

Αξιοποιούμε την περιουσία του λαού». Και πρόσθεσε: «Να κάνουν μεταρρύθμιση όχι όμως κλείνοντας τις μονάδες». Και τόνισε: «Δεν παραδίδω. Δεν μου έχει έρθει το ΦΕΚ. Από την Αμερική δεν παραδίδω».

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε: «Μην ονειρεύεστε επανάσταση» και ο επιστήμονας απάντησε: «Νοιαζόμαστε για τον ελληνικό λαό» και τόνισε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη να κρατήσουν τα πολυϊατρεία και να είναι υπεύθυνοι εκείνοι για τους ασθενείς.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι: «Επανάσταση τζάμπα δεν γίνεται» και τους τόνισε ότι αν θέλουν να το κρατήσουν ανοιχτό, να πληρώνουν και το ενοίκιο.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *