Στελεχώνονται τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

thriasio1.jpg

Ένας μόνιμος γιατρός -Επιμελητής Β’- με την ειδικότητα του ουρολόγου και δύο επικουρικοί γιατροί με την ειδικότητα του οφθαλμολόγου και του ακτινοδιαγνώστη διορίζονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Έχει ολοκληρωθεί, επίσης, η κρίση για μία θέση Γυναικολογίας – Μαιευτικής και βρίσκεται στο υπουργείο Υγείας το πρακτικό για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Τέλος, σε σημερινή προκήρυξη επικουρικών ιατρών που δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας και έχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τέλη Ιουνίου περιλαμβάνεται και μία θέση παθολόγου.

Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας ολοκληρώθηκε η κρίση μιας θέσης αναισθησιολόγου και βρίσκεται στο υπουργείο Υγείας το πρακτικό για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επίσης, ολοκληρώνονται μέχρι τέλη Ιουλίου οι κρίσεις για μόνιμους διορισμούς στις εξής θέσεις, οι οποίες είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το 2009 και μόλις πριν από λίγο καιρό υπήρξε απόφαση από το υπουργείο Υγείας για ενεργοποίησή τους: Μία θέση Ακτινοδιαγνωστικής, μία θέση Γυναικολογίας, μία θέση Οδοντιατρικής, μία θέση Οφθαλμολογίας και μία θέση Ορθοπεδικής.

Τέλος, σε σημερινή προκήρυξη επικουρικών ιατρών που δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας και έχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τέλη Ιουνίου περιλαμβάνεται και μία θέση Καρδιολογίας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *