Σιρόπι υγείας κατάλληλο για το αναπνευστικό

vixas.jpg

Τα κρυολογήματα και οι ιώσεις είναι ότι πιο συχνό… και ενοχλητικό, μπορούμε να εμφανίσουμε αυτήν την εποχή, με τις εναλλαγές του καιρού να τα κάνουν ακόμα πιο κοινά. Ένα από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα και το οποίο εμφανίζεται από την πρώτη στιγμή που αρχίζει να μας «γρατζουνά» ο λαιμός μας είναι ο επίμονος βήχας, και ιδιαίτερα ο βήχας που συνοδεύεται από φλέγματα, δυσκολεύοντας  πολλές από τις δραστηριότητές μας!

Ο βήχας μπορεί να μας κάνει να μη μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ, να μας κάνει να νοιώθουμε έντονο πόνο στη θωρακική περιοχή, να μας ερεθίσει την περιοχή του λαιμού, να μην έχουμε διάθεση, να μας κόψει την όρεξη για φαγητό, να οδηγήσει στη μη σωστή λειτουργία του άνω αναπνευστικού συστήματος, προκαλώντας και πολλά ακόμα δυσάρεστα αποτελέσματα. Μπορεί να είναι ακόμα πιο έντονα αυτά τα συμπτώματα όταν υπάρχει και επιβάρυνση από κάπνισμα.

Για αυτό το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν δούμε να έχουμε βήχα είναι να πάρουμε κάποιο σιρόπι που θα μας ανακουφίσει. Το σιρόπι όμως που θα μας κάνει να ξεχάσουμε το βήχα είναι το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, το οποίο περιέχει φυσικά συστατικά, τα οποία είναι όλα επιλεγμένα να βοηθούν στη λειτουργία του αναπνευστικού μας, ανακουφίζοντάς μας από τα συμπτώματά του, αλλά και από τα αποτελέσματά του.

Είναι το σιρόπι που θα μας βοηθήσει στην απόχρεμψη και στη μείωση του βήχα, σε συνδυασμό με την κατανάλωση πολλών υγρών, ενισχύοντας τη ρευστότητα των πτυέλων, βοηθώντας μας να έχουμε καλύτερες ανάσες, ύπνο που δεν θα διακόπτεται από τον έντονο βήχα, σταδιακή μείωση του πονόλαιμου και αν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πριν από το βήχα!

Με 3 κουταλιές από το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό οδηγούμαστε στο να έχουμε μία καλύτερη αναπνευστική λειτουργία, να έχουμε μείωση των φλεγμάτων, να μειωθεί ο πονόλαιμος, και να ξεχάσουμε το βήχα!

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts….. με τα πιο φυσικά συστατικά!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com

worts2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *