«Ρόδινο Όνειρο»

D9D93393670F6774925B9413B80FF04F.jpg

  Το νέο single της Demy «Ρόδινο Όνειρο» δημοσιεύτηκε σήμερα 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει αναλάβει το ρόλο της πρέσβειρας του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και που αυτός ο οργανισμός με την τόσο μεγάλη δράση, μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν στην ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS.

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μείωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων. Πια, υπάρχει η γνώση, υπάρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις από τον ιό», τονίζει η αγαπημένη καλλιτέχνης.

ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ AIDS. Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς ΔΕΝ μεταδίδεται. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Μάθετε περισσότερα στο KEEΛΠΝΟ για το τί μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γινεις εθελοντής και να βοηθήσεις! Please SHARE!

«Ρόδινο Όνειρο»

μουσική: Kristian Ορφανίδης και Απόστολος Vidos
στίχοι: Kristian Ορφανίδης

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *