Panthenol Extra, η αντιγηραντική προστασία σας

A0EF0B6389DC74E78B9CE0805A3EC34B.jpg

  Η σειρά Panthenol Extra της ελληνικής εταιρείας Medisei, που έχει ως βασικό συστατικό την πανθενόλη, μας προτείνει μια έγκυρη και αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της αντιγήρανσης με δυο ξεχωριστά προϊόντα, την Panthenol EXTRA Face & Eye Cream και το Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum.

Η Panthenol EXTRA Face & Eye Cream είναι αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη. Προσφέρει ολική ανάπλαση και αναδόμηση, καθώς εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία που χάνει το δέρμα μας μεγαλώνοντας. Βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας, την πρόληψη των ρυτίδων, και τη σύνθεση κολλαγόνου. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και επιβραδύνεται η εμφάνιση νέων ρυτίδων.

pani1.jpg

Το Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum είναι αντιρυτιδικός και αντιγηραντικός ορός με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια. Ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ρυτίδων. Δρα τόσο στην επιφάνεια, όσο και στο βάθος της επιδερμίδας του προσώπου, ματιών και λαιμού. Είναι ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος.

pani2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *