Ολοκληρωμένα Προγράμματα πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας από την NN Hellas

nn-people.jpg

Η NN Hellas παρουσιάζει τα νέα, ολοκληρωμένα προγράμματα πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας, NN Orange First Care, τα οποία προσφέρουν πρόσβαση σε σύγχρονες και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, καθώς και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να ασφαλίσουν το προσωπικό τους.

Βασικό χαρακτηριστικό των Προγραμμάτων NN Orange First Care είναι η δυνατότητα επιλογής από τον ασφαλιζόμενο ενός από τα δύο μεγαλύτερα Δίκτυα Διαγνωστικών Κέντρων, της Βιοϊατρικής και της Euromedica, τα οποία διακρίνονται τόσο για τις μονάδες υπηρεσιών υγείας που διαθέτουν, όσο και για το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής γνώσης που παρέχουν στους τομείς της πρόληψης και της διάγνωσης.

Τα πρoγράμματα NN Orange First Care διατίθενται αποκλειστικά από τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της NN Hellas, οι οποίοι διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, προσφέροντας αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες και άρτια ενημέρωση στους πελάτες τους.

H κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνουσα Σύμβουλος NN Hellas, σχολίασε σχετικά: «Mε τα προγράμματα NN Orange First Care η ΝΝ Ηellas προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για την πρόληψη και την προστασία της υγείας όλης της οικογένειας.  Φιλοδοξούμε να είμαστε ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος στην προσπάθεια των ασφαλισμένων μας να διατηρήσουν την υγεία και την ευζωία τους. Επιπρόσθετα, παραμένουμε πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας να σχεδιάζουμε προϊόντα, τα οποία προσφέρουν, σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές.»

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *