Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

8AE3D976CAF4DCADC14A103BB2CD8D9F.jpg

  Μια διαδικτυακή καμπάνια έχουν ξεκινήσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, με αφορμή τη συμμετοχή τους στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή.

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί ένα ευρώ ανά χιλιόμετρο που θα διανύσουν οι «Δρομείς Χωρίς Σύνορα», δηλαδή 8.297 ευρώ, τα οποία ενδεικτικά μπορούν να μεταφραστούν σε 37.330 εμβόλια κατά της ιλαράς.

Σε κάποια σημεία του κόσμου, οι άνθρωποι διανύουν καθημερινά 5, 10 ή και 42 χιλιόμετρα για να αναζητήσουν τροφή, πόσιμο νερό ή ιατρική βοήθεια για να ζήσουν.

Φέτος, 1.060 «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, θα διανύσουν αυτές τις ίδιες αποστάσεις στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, με στόχο να απαλύνουν τον πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται σκληρά.

«Θα διανύσουμε συνολικά 8.297 χιλιόμετρα ως ένδειξη αλληλεγγύης για όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δοκιμάζονται, που υποφέρουν. Με έναν μόνο στόχο, να ανακουφίσουμε τον πόνο τους» δηλώνει ο κ. Χρήστου, Πρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Μέσω της διαδικτυακής μας καμπάνιας όλοι έχουν την ευκαιρία να μας βοηθήσουν να φτάσουμε άμεσα σε περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Όσοι τρέχουν στον Μαραθώνιο αλλά κι αυτοί που δεν πρόλαβαν τις εγγραφές με τους Δρομείς Χωρίς Σύνορα, μπορούν να «τρέξουν» στη διαδικτυακή καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάνοντας ένα δώρο αλληλεγγύης.

Βοήθησε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, χαρίζοντας κι εσύ ένα «δώρο χωρίς σύνορα» εδώ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *