Οι αλλεργίες των σταρ

 
Αν η άνοιξη είναι για εσάς ένας εφιάλτης γεμάτος… αλλεργίες, μην στενοχωριέστε! Δεν είστε μόνοι. Η ρινίτιδα, η επιπεφυκίτιδα και οι λοιπές ενοχλήσεις αφορούν πάρα πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πολλών διασήμων. Αυτό μπορεί να μην ελαττώνει την ταλαιπωρία σας, αλλά σκεφθείτε τουλάχιστον, ότι μπορεί να έχετε κάτι κοινό με τους αγαπημένους σας σταρ.


Σκάρλετ Γιοχάνσον
Αν κάποτε γνωρίσετε τη Σκάρλετ και καταφέρετε να τη ρίξετε στην αγκαλιά σας, θυμηθείτε: μην την πάτε εκδρομή στην εξοχή! Είναι αλλεργική στα περισσότερα φυτά της άνοιξης.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_104.jpeg

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπριτ-Μπριτ τρέπεται σε φυγή όταν δει μέλισσα. Είχε σωθεί την τελευταία στιγμή όταν ήταν μικρή και ξέρει ότι ένα τσίμπημα μπορεί να είναι μοιραίο!

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_117.jpeg

Τζον Μπον Τζόβι
Ο αειθαλής Τζον υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα και βρογχικό άσθμα. Ο φόβος και ο τρόμος του πριν βγει στη σκηνή είναι μήπως τον πιάσει φτέρνισμα μπροστά σε 80.000 οπαδούς του. Αν και δεν θα έπρεπε να ανησυχεί. Το πιο πιθανό είναι να του πουν όλοι, εν χορώ, «γείτσες».

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_121.jpeg

Ορλάντο Μπλουμ
Άλλο ένα θύμα της αλλεργικής ρινίτιδας. Ο ωραίος Ορλάντο χάνει λίγη από τη γοητεία του κάθε άνοιξη, καθώς είναι «δέσμιος» της καταρροής που συνοδεύει αυτή τη μορφή αλλεργίας.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_131.jpeg

Ντρου Μπάριμορ
Ο οργανισμός της έχει αντέξει κάθε είδους ναρκωτικά και αλκοόλ, όμως υπάρχουν τρία πράγματα που η Ντρου Μπάριμορ αποφεύγει όπως ο Διάβολος το λιβάνι! Είναι αλλεργική στο σκόρδο, τον καφέ και τα βαριά αρώματα.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_141.jpeg

Πόλα Αμπντούλ
Η πρώην ποπ σταρ και κριτής του American Idol είναι αλλεργική στη σκόνη και τις γάτες.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_151.jpeg

Τόρι Σπέλινγκ
Οι γάτες προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και στην Τόρι Σπέλινγκ, όμως, η ίδια λέει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στη… χνουδωτή γοητεία τους. Παρά την αλλεργία, έχει υιοθετήσει αρκετές γάτες από καταφύγια αδέσποτων.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_161.jpeg

Τάιγκερ Γουντς
Οι αγώνες που γίνονται την άνοιξη αποτελούν διπλή πρόκληση για τον κορυφαίο γκολφερ. Εκτός από τους αντιπάλους του, έχει να αντιμετωπίσει και την αλλεργία του στη γύρη. Και στη μονογαμία, θα λέγαμε εμείς…

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_171.jpeg

Κάμερον Ντίαζ
Αν θέλετε να εκφράσετε το θαυμασμό σας προς την Κάμερον, μην της χαρίσετε λουλούδια. Είναι αλλεργική. Εναλλακτικά, μπορείτε να της προσφέρετε παγωτό. Έχει δηλώσει ότι είναι η αδυναμία της.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_181.jpeg

Μπιγιονσέ
Η Μπιγιονσέ υπογράφει τη δική της σειρά αρωμάτων και φορά αποκλειστικά και μόνο αυτά. Όχι μόνο επειδή σνομπάρει τα υπόλοιπα, αλλά επειδή είναι αλλεργική στα περισσότερα αρώματα του εμπορίου. Η δική της σειρά έχει ειδική χημική σύσταση για να μην προκαλεί αλλεργία.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_191.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *