Οχτώ tips για να χάσετε εύκολα τα κιλά των διακοπών

diet.medium.jpg

Αισθάνεστε ενοχές για την υπερκατανάλωση φαγητού των τελευταίων ημερών; Μην απελπίζεστε! Το μυστικό είναι να δράσετε αμέσως και να μην επιτρέψετε στα 2 – 3 κιλάκια των εορτών να γίνουν 4 – 6.

Με άλλα λόγια πάρτε τα μέτρα σας, χάστε τα περιττά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση!

Πίνετε άφθονο νερό
Οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν τη δίψα με την πείνα και καταναλώνουν φαγητό αντί να πιουν νερό. Σε κάθε περίπτωση το νερό βοηθά επίσης να αισθάνεστε πλήρης. Μερικοί διαιτολόγοι προτείνουν να πίνετε νερό (ή παγωμένο τσάι) λίγο πριν το κυριώς γεύμα. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια μελέτη έδειξε ότι άτομα που πίνουν οκτώ έως 12 ποτήρια νερό την ημέρα καίνε περισσότερο λίπος από ό, τι εκείνοι που πίνουν μόνο τέσσερα. Φροντίστε λοιπόν να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκάλι νερό και να το γεμίζετε κάθε φορά που τελειώνει. Όχι μόνο σας βοηθά στην απώλεια βάρους αλλά θα σας κρατήσει υγιείς όλο τον χρόνο.

Προτιμήστε τα υγιεινά τρόφιμα για σνακ
Όταν κατά τη διάρκεια της ημέρας έχετε την επιθυμία να τσιμπήσετε κάτι προτιμήστε τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχες πηγές πρωτεΐνης.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *