Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Όλα για την Υγεία mou

0492752AB20480546D71D3FD59F402BE.jpg

  Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας του, μιλώντας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στις 17.10 στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», που μεταδίδεται από το MEGA.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που κλείνει αυτό το μήνα τα 95 του χρόνια, μιλά σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για τον τρόπο ζωής του. Αναφέρεται στη διατροφή, την άσκηση, τον ύπνο, τη σχέση του με τους γιατρούς και τα φάρμακα. Εξηγεί πώς καταφέρνει να έχει καλή ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και πνευματική διαύγεια. Επίσης, μιλά για τη σχέση του με το άγχος και αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους ξεπερνά τις στενοχώριες, όπως τον πρόσφατο θάνατο της συζύγου του.

Ο κ. Μητσοτάκης εξηγεί στον Μανώλη Κεφαλογιάννη που αποδίδει τη μακροζωία του και τι πιστεύει για το ρόλο των γονιδίων και της κληρονομικότητας. Αναφέρεται στο τσιγάρο και γιατί το έκοψε. Μιλά για τις καθημερινές του συνήθειες και λέει τι είναι αυτό που τον βοηθά να ζει καλύτερα.

Αποκαλύπτει ακόμη πως αισθάνεται μακριά από τη γυναίκα της ζωής του μετά την απώλειά του. Συμβουλεύει όμως και τους Έλληνες δεδομένης της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *