Ο ιδρώτας και η οσμή του δεν… κρύβονται

miradry.jpg

Όλοι ιδρώνουμε, αλλά για 220 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η εφίδρωση είναι κάτι περισσότερο από αυτό που συμβαίνει όταν απλά κάνει ζέστη.

Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, που τους επηρεάζει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και αυτό χάρη σε μια χρόνια κατάσταση που ονομάζεται υπεριδρωσία.

Αν επιχειρήσουμε να εστιάσουμε το πρόβλημα αυτό σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος, στις μασχάλες, τότε είναι αδύνατο να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τα «δαχτυλίδια» του ιδρώτα, που αποτυπώνονται σε καθημερινή βάση στις μασχάλες τουλάχιστον 44 εκατομμυρίων ανθρώπων, που πάσχουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία!

Για να αντιμετωπίσουν την εφίδρωση στις μασχάλες, πολλοί καταφεύγουν σε διάφορους τρόπους, όπως είναι τα αντιιδρωτικά, η λήψη αντιχολινεργικών φαρμάκων, διάφοροι μέθοδοι με LASER, RF και το botox. Ωστόσο, όλα αυτά δίνουν στο πρόβλημα προσωρινή λύση, πολλές φορές με μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το botox, για παράδειγμα, είναι μια ενέσιμη θεραπεία που πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες και δεν επιδρά καθόλου στην κακοσμία που προκαλεί συχνά ο ιδρώτας στις μασχάλες.

masxalh7.jpg

Τώρα, φανταστείτε τη χαρά που μπορεί να νιώσουν τα εκατομμύρια αυτών των ανθρώπων, όταν μάθουν πως υπάρχει μία μη-επεμβατική θεραπεία, που μπορεί να τους απαλλάξει οριστικά από τον ιδρώτα και την κακοσμία στις μασχάλες τους!

Μάλιστα, θα ενθουσιαστούν όταν πληροφορηθούν πως την ασφάλεια που τους παρέχει η θεραπεία αυτή, την εγγυάται ο αμερικανικός οργανισμός FDA με την έγκριση – την μοναδική που έχει δώσει σε μη-επεμβατική θεραπεία κατά της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας και βρωμιδρωσίας – της αυστηρής επιτροπής του, φαρμάκων και συσκευών. Η θεραπεία λέγεται miraDry και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα δερματολογικά ιατρεία IQ Dermatology Care.

Η θεραπεία εκτελείται μέσω της ειδικά σχεδιασμένης συσκευής miraDry, η οποία χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων, για να μπορεί με αποτελεσματικότητα να εξαλείψει οριστικά τους ιδρωτοποιούς αδένες στη μασχάλη και να προσφέρει μόνιμη μείωση της εφίδρωσης και της κακοσμίας.

Η τεχνολογία της είναι απόλυτα ασφαλής και αυτό αποδεικνύεται στο ότι η ενέργεια εκπέμπεται σε μήκη κύματος ακριβώς ανάμεσα σε εκείνα που εκπέμπουν οι αποδεδειγμένα ασφαλείς συσκευές LASER και RF, οι οποίες εφαρμόζονται επίσης στην ιατρική.

Η θεραπεία miraDry ολοκληρώνεται σε 1 μόνο συνεδρία και διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής στις μασχάλες. Για πλήρη άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας προηγείται ανώδυνη τοπική αναισθησία.

Στη συνέχεια η συσκευή χειρός miraDry τοποθετείται απαλά στη μασχάλη και κινείται διαδοχικά, κατά τμήματα, σε όλη την περιοχή της. Ταυτόχρονα, το cooling system της συσκευής δροσίζει την περιοχή για την απόλυτη ασφάλεια του δέρματος.

masxalh3.jpg

Μετά το τέλος της θεραπείας, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα, ακόμη και αν βρεθεί σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών ή αν επιλέξει να κάνει διακοπές σε μια περιοχή με έντονη ζέστη και υγρασία.

Η διαφορά της κατάστασης εφίδρωσης στις μασχάλες πριν και μετά την θεραπεία miraDry είναι θεαματική. Ούτε σημάδια ιδρώτα επάνω στα ρούχα ούτε άσχημη μυρωδιά! Μετά από δεκάδες δημοσιευμένες επιστημονικές και κλινικές μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι η μείωση ιδρώτα και κακοσμίας ξεπερνά το 82%, η ικανοποίηση των ατόμων, που λαμβάνουν την θεραπεία, υπερβαίνει το 94% ενώ σε πολλές περιπτώσεις φτάνει το 100%!

Προφανώς λόγω της τεχνολογίας, η θεραπεία miraDry είναι πολύ δημοφιλής στις νεότερες γενιές, αλλά και σε πολλές γυναίκες και άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, είτε γιατί η υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες επηρεάζει τη δουλειά τους είτε γιατί τους αποτρέπει από το να συμμετέχουν σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, ακόμη επειδή θέλουν να δείχνουν πάντα καθαροί και να μη χάνουν ποτέ την αυτοπεποίθησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.tzermias.gr.

masxalh9.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *