Νικήστε τις αλλεργίες της άνοιξης

50EC678F33B2AC0913C5ABBAE4BC1FAB.jpg

  Η άνοιξη έφτασε! Γεμάτη όπως πάντα μυρωδιές, χρώματα και ηλιόλουστες υποσχέσεις! Απαλλαγμένοι από το γκρι του χειμώνα και το κρύο, υποδεχόμαστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου με μια πρόσκληση για γεύμα στην ύπαιθρο και ατέλειωτες βόλτες στην εξοχή. Είστε έτοιμοι να την απολαύσετε; Όχι αν μας ταλαιπωρεί η αλλεργία…

Η αλλεργία αποτελεί μια μορφή σύγχρονης επιδημίας ταλαιπωρώντας 1 στα 5 άτομα στην Ελλάδα. Η γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων της Αλλεργίας είναι πολύ σημαντική ώστε να μη διαταράσσεται η ποιότητα ζωής μας.

Η αλλεργική ρινίτιδα αποτελεί μια από τις πιο συχνές αλλεργικές παθήσεις η οποία εμφανίζει ρινικά συμπτώματα (όπως καταρροή, φτέρνισμα, συμφόρηση) και συνήθως συνοδεύεται από αλλεργική επιπεφυκίτιδα (συμπτώματα στα μάτια όπως κνησμός, δακρύρροια και ερυθρότητα).

Το Livostin είναι το νέο αντιισταμινικό σπρέι και κολλύριο χωρίς κορτιζόνη το οποίο προσφέρει άμεση ανακούφιση μεγάλης διάρκειας και είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση ακόμα και σε παιδιά!

Μην πείτε όχι σε ένα ανοιξιάτικο κάλεσμα, πείτε ναι στο Livostin και νικήστε την αλλεργία!

Διατίθεται σε 2 μορφές: Ρινικό σπρέι και κολλύριο.

Οδηγίες Χρήσης

Ρινικό σπρέι: 2 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιείστε το αριστερό χέρι όταν ψεκάζετε στο δεξί ρουθούνι και το δεξί χέρι στο αριστερό ρουθούνι. 10ml, Προτεινόμενη λιανική τιμή: 6,89 ευρώ.

Κολλύριο: 1 σταγόνα σε κάθε μάτι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. 4ml, Προτεινόμενη λιανική τιμή: 7,17 ευρώ.

livoston1.jpg

livoston2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *