«Να αρχίσουν να ψάχνουν για δουλειά»

9576A2D3DD6438DD933A967765284335.jpg

  «Όποιοι συνδικαλιστές παρεμπόδισαν τους ελεγκτές στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για δουλειά» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο περιστατικό παρεμπόδισης του έργου ελεγκτών του υπουργείου Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ, υποστήριξε πως η αντίδραση υπήρξε για να καλυφθούν κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήταν στις θέσεις τους και τόνισε ότι δεν μπορούν οι συνδικαλιστές να πουν στους ελεγκτές τι θα κάνουν.

«Δεν τους πέφτει λόγος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν θα πάρουν την άδεια των συνδικαλιστών οι ελεγκτές, για να ελέγξουν».

Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα έφτασε κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, το οποίο πήγε για να πραγματοποιήσει έλεγχο στο νοσοκομείο, αλλά προπηλακίστηκε από συνδικαλιστές.

Οι δυο εκπρόσωποι του υπουργείου εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα σε ένα γραφείο του νοσοκομείου και τελικά, μετά από εισαγγελική παρέμβαση και τη συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους, ο έλεγχος ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *