Μία μεγάλη συνεργασία για την εταιρεία COLLAGEN POWER

27EF651257E147ABC533604DC476CB61.jpg

  Η «COLLAGEN POWER» αποτελεί μία δυναμική εταιρεία με νέες αντιλήψεις, η οποία διαθέτει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αποτελεσματικότητας που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία μιας πιο όμορφης και υγιούς ζωής.

Κορυφαίο προϊόν της εταιρείας αποτελεί το «Collagen Pro-Active», το οποίο διανύει ήδη τον 4ο χρόνο επιτυχημένης διάθεσής του στην ελληνική αγορά. Οι ιδιότητες του πόσιμου κολλαγόνου «Collagen Pro-Active» είναι πολύ σημαντικές και υποστηρίζονται από πλήθος επιστημόνων της ιατρικής κοινότητας. Από το σύνολο αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ».

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 26 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό λόγω… διατροφής που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Τύπος της Κυριακής και ταυτόχρονα, υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους όπως είναι το Νο1 portal διατροφής: logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr. Ειδικά, το μηνιαίο περιοδικό λόγω… διατροφής και το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό περιοδικό διατροφής, το logodiatrofis.gr αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η πολύπλευρη συνεργασία της «COLLAGEN POWER» με την Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» στοχεύει στην ενίσχυση της ενημερωτικής εκστρατείας σχετικά με τη θετική συμβολή του πόσιμου κολλαγόνου στην υγεία. Το κολλαγόνο χαρακτηρίζεται από υψηλή διατροφική αξία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να λείπει από μία ισορροπημένη διατροφή!

Το κολλαγόνο είναι μια απαραίτητη πρωτεΐνη, η οποία αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεϊνών του σώματος. Ο ρυθμός σύνθεσης του μειώνεται με την πάροδο της ηλικίας, ειδικά στις γυναίκες, προκαλώντας όχι μόνο το φαινόμενο της γήρανσης, αλλά και διάφορα προβλήματα στις αρθρώσεις. Το συμπλήρωμα υδρολυμένου κολλαγόνου εκτός των άλλων περιέχει μαγνήσιο, πυρίτιο και πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β5 και Β6). Πρόκειται για μια κορυφαία εξέλιξη στην τεχνολογία του κολλαγόνου, διότι στην υγρή του μορφή το κολλαγόνο είναι εξαιρετικά απορροφήσιμο από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Καλωσορίζουμε την COLLAGEN POWER στον κατάλογο των εταιρειών που εμπιστεύονται την Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ». Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη μεγάλη συνεργασία της «COLLAGEN POWER» που αποτελεί κορυφαία εταιρεία στον τομέα της, με την Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» που επίσης αποτελεί την κορυφαία ελληνική επιστημονική Ομάδα στον χώρο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διατροφικής υποστήριξης.

Η «COLLAGEN POWER» με τη συμβολή της θα συμπαρασταθεί ως πολύτιμος αρωγός στην επίτευξη των πολυδιάστατων ενημερωτικών μας στόχων. Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!

Δημήτρης Γρηγοράκης
Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

collage2.jpg

collage3.jpg

collage4.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *