Με κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο ο Λαγκαδάς

 
Ξεκίνησε η λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες.


Το ιατρείο- φαρμακείο λειτουργεί με τις  ειδικότητες του καρδιολόγου, οτωρυνολαρυγγολόγου και παιδίατρου. Η εκτελεστική επιτροπή καθορίζει τους δικαιούχους με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που ορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 8.00-15.00 στο ιατρείο ή στο γραφείο Πρόνοιας του δήμου για την παραλαβή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, και εφόσον πληρούν τα σχετικά κριτήρια θα τους χορηγείται η ειδική κάρτα δικαιούχου.

Παραλαμβάνοντας την κάρτα τους θα μπορούν στη συνέχεια να κλείνουν τα ραντεβού τους, καλώντας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00-15:00 στα τηλέφωνα 23940 25842, 23940 20843.

Οι γιατροί του κοινωνικού ιατρείου έχουν τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων που ο εξεταζόμενος παραλαμβάνει επίσης δωρεάν από το κοινωνικό φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί τις ίδιες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να χορηγούν παραπεμπτικά για δωρεάν εξέταση από εθελοντές γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *