Μ. Σαλμάς: Κάτω από 1 ευρώ η χρέωση

 
Για τις τηλεφωνικές γραμμές του ΕΟΠΥΥ και τις χρεώσεις μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς. Συγκεκριμένα απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση που του έγινε και ανέφερε ότι η χρέωση θα είναι κάτω από 1 ευρώ.


«Όπως σας είχα πει την προηγούμενη φορά που απαντούσα σε επίκαιρη ερώτηση για την έκπτωση στο μοριακό έλεγχο που πήραμε 10%, σήμερα σας ανακοινώνω ότι αποτέλεσμα αυτής της πρώτης διαπραγμάτευσης προς τις τέσσερις εταιρείες ήταν να δώσουν όλες 10% έκπτωση. Καμία εταιρεία σε πρώτη φάση δεν θα ξαναπεράσει το 1 ευρώ από σταθερό τηλέφωνο», ανέφερε.

Και τόνισε: «Εγώ αυτό που πρέπει να σας πω σήμερα είναι ότι απ’ αυτό που παρέλαβα, εξασφάλισα 10% έκπτωση για τους ασφαλισμένους. Το εξασφάλισα τώρα. Είπα επίσης πως αν δεν λειτουργήσει στο μέλλον και ο ανταγωνισμός, ο ΕΟΠΥΥ επιφυλάσσεται να προχωρήσει -ως έχει δικαίωμα- σε συμπληρωματική πρόσκληση ενδιαφέροντος και να αναζητήσει να βρει πάροχο με χαμηλότερη τιμή. Θα είναι κάτω από 1 ευρώ. Έχω εδώ όλες τις επιστολές, που είναι κάτω από 1 ευρώ όλες».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *