Γυναίκα έπεσε σε κώμα μετά από πλαστική επέμβαση στη μύτη

Μία γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ έπεσε σε κώμα αφού υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη, έπειτα από επιπλοκές κατά την πλαστική επέμβαση στη μύτη που υπεβλήθη στο Μεξικό.

Η 36χρονη Laura Avila βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη μετά την αποτυχημένη ρινοπλαστική και η οικογένειά της τη μετέφερε σε ειδική κλινική την περασμένη Παρασκευή.

«Μετά από ώρες αγωνίας και συλλογισμού, η οικογένειά μας μετέφερε τη Laura σε μία ειδική δομή», δήλωσε η αδελφή της. «Τώρα ξεκουράζεται και η μοίρα της είναι στα χέρια του Θεού».

Η 36χρονη από το Ντάλας μετέβη στο Μεξικό μα τον αρραβωνιαστικό της στις 30 Οκτωβρίου επειδή η πλαστική επέμβαση εκεί ήταν φθηνότερη, σύμφωνα με τη New York Post.

Η ζημιά έγινε όταν οι γιατροί της χορήγησαν το αναισθητικό. «Της έκαναν ένεση με το αναισθητικό στη σπονδυλική της στήλη στην κλινική και αντί το υγρό να κατέβει στο σώμα της, πήγε στον εγκέφαλο και προκάλεσε σοβαρό οίδημα», τόνισε η αδελφή της.

Για οκτώ ώρες η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο και ο αρραβωνιαστικός της ανέφερε ότι του είπαν οι γιατροί πως είχε πέσει τόσο πολύ η πίεσή της που δεν μπορούσαν να την εγχειρήσουν. «Ήμουν πολύ ταραγμένος και ανήσυχος, καθώς δεν μου επέτρεπαν να τη δω» δήλωσε.

Μάλιστα οι γιατροί ανέφεραν στην οικογένεια ότι η 36χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή για τέσσερα λεπτά, σύμφωνα με την αδελφή της. «Μας λένε ότι η εγκεφαλική βλάβη είναι τόσο σοβαρή που η Laura δεν θα επανέλθει ποτέ στην προηγούμενή της κατάσταση. Δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει ή να φάει μόνη της ή να μιλήσει».

Η άτυχη γυναίκα πέρασε τέσσερις μέρες σε ένα μεξικάνικο νοσοκομείο. Η οικογένειά της ήθελε να τη μεταφέρει στις ΗΠΑ αλλά δεν μπορούσε μέχρι να εξοφληθούν τα νοσήλια.

Διαβάστε ακόμη...