Καθαρή πηγή βιοενέργειας για το δέρμα

1232EB6AF50B922DC226582326F29F09.jpg

  Τα ΥOUTH LAB. είναι μια ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών, με το όνομα τους να εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία που οδήγησε στη δημιουργία τους.

Μέσα από τη συνεχή αναζήτηση και την επιστημονική έρευνα, τα ερευνητικά εργαστήρια ΥOUTH LAB. δημιούργησαν τεχνολογικά προηγμένες συνθέσεις από φυσικά, φυτικά και βιοτεχνολογικά συστατικά που αντιμετωπίζουν τη γήρανση μέσα από μια σύγχρονη οπτική, όπως είναι η ενίσχυση των μεταβολικών λειτουργιών και το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος!

Έτσι, κάθε προϊόν ΥOUTH LAB. στοχεύει σε μια διαφορετική μεταβολική λειτουργία του δέρματος και είναι εμπλουτισμένο σε δραστικά συστατικά, μελετημένα για την εξισορρόπηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.
 
Ο νέος ορός εντατικής αναδόμησης Restoring Serum της YOUTH LAB. συνδυάζοντας 3 πατενταρισμένα συμπλέγματα, αποτελεί καθαρή πηγή βιοενέργειας για το δέρμα, που στοχεύει στην αναζωογόνηση των γηρασμένων ινοβλαστών και στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου τύπου Ι και ΙΙΙ και της ελαστίνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ορός Restoring Serum είναι εμπλουτισμένος με το σύμπλεγμα αμινοξέων και ιχνοστοιχείων Neodermyl, ικανό να λειαίνει τις ρυτίδες και να συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα σε 15 ημέρες, με το βιο-μιμητικό πεπτίδιο της ελαφίνης Progeline που αναδιαμορφώνει άμεσα το οβάλ του προσώπου, με το σύμπλεγμα Tens’ up που δίνει άμεσο και μακροπρόθεσμο «lift» αποτέλεσμα και τέλος, με τη σταθεροποιημένη Βιταμίνη C που ενισχύει τη σύνθεση παραγωγής κολλαγόνου και ομαλοποιεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα; Περισσότερο ελαστικό, λείο, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα, με τη νεανικότερη όψη της επιδερμίδας μια ορατή υπόσχεση!

Κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος.

Όλα τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, παράγωγα πετρελαίου ή άλλους επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες, όπως SLES και SLS.

Θα τα βρείτε στο www.youthlab.com με το νέο ορό Restoring Serum να διατίθεται στην ειδική τιμή γνωριμίας των 30,40 ευρώ από 38 ευρώ ως τις 31 Δεκεμβρίου 2014!

asdakfasd.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *