«Καρκίνος και Διατροφή»

113E5508F991FA2714812C4CD72A37F7.jpg

  Ο διακεκριμένος Καθηγητής Ογκολογίας και πρωτεργάτης της Χάρτας των Παρισίων κατά του Καρκίνου Νταβίντ Καγιάτ θα βρίσκεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, για να μιλήσει με θέμα «Καρκίνος και Διατροφή».

Ο διεθνούς φήμης επιστήμονας επισκέπτεται την Αθήνα, τόσο αποδεχόμενος την πρόσκληση του Ιδρύματος Ευγενίδου, του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και των εκδόσεων Καλέντη, όσο και με την ευκαιρία έκδοσης στα Ελληνικά του βιβλίου του με τίτλο: «Η σωστή αντικαρκινική διατροφή», όπως αναφέρει το Ίδρυμα σε ανακοίνωσή του.

Ο Νταβίντ Καγιάτ θα μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία του και τους στοχασμούς μιας τριακονταετίας. «Στόχος μου είναι να προσφέρω όλη τη γνώση που απέκτησα και να τη μοιραστώ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να νιώσουμε ότι πραγματικά υπάρχει ελπίδα και να πούμε ότι χάρη σε αυτήν τα παιδιά μας, κάποια μέρα, θα ζουν σε έναν κόσμο χωρίς την απειλή του καρκίνου», δηλώνει ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνουν χαιρετισμό οι Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και Αλέξανδρος Καλέντης, ιατρός και εκδότης, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Σουφλέρη.

Η ομιλία του Νταβίντ Καγιάτ θα πραγματοποιηθεί στα Γαλλικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 9469631 και 632.

Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας (έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013) με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο: 6936 177 143, στο fax: 210 9417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pr@eugenfound.edu.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *