Δώσε ζωή στην καρδιά σου, μάθε για την καρδιακή ανεπάρκεια

Με κεντρικό μήνυμα «Δώσε ζωή στην καρδιά σου. Μάθε για την καρδιακή ανεπάρκεια», η Novartis Hellas ανακοίνωσε την έναρξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης Κοινού για την Καρδιακή Ανεπάρκεια, η οποία υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού γύρω από την ασθένεια και τα συμπτώματά της, αλλά και η ενθάρρυνση του κοινού να προστατεύσει την καρδιά του και να συνεχίσει να απολαμβάνει όσα αγαπά.

Η εκστρατεία υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, καταχωρήσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και ενημερωτικό έντυπο, όπου οι ασθενείς μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με την καρδιακή ανεπάρκεια, τα συμπτώματα, καθώς και πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση της νόσου.

O κος Γρηγόρης Ρομπόπουλος, Iατρικός Διευθυντής της Novartis Hellas δήλωσε: «Η ενημέρωση του κοινού γύρω από την καρδιακή ανεπάρκεια είναι ύψιστης σημασίας, δεδομένης της δυσκολίας των ασθενών να διακρίνουν τα συμπτώματα της νόσου.

Μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια που υλοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στοχεύουμε να συμβάλουμε θετικά στην ποιότητα ζωής των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο, καθώς και των οικογενειών τους, προάγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης».

Διαβάστε ακόμη...