Καράογλου: Η Ελλάδα προχωρά μπροστά

DDDFB6A5B2CB00B1E47F86745E236433.jpg

  Με τη φράση «η Ελλάδα προχωρά μπροστά» ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θόδωρος Καράογλου εγκαινίασε σήμερα τη σύγχρονη μονάδα υπερβαρικής-καταδυτικής ιατρικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη μοναδική στη Βόρεια Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη στα Βαλκάνια.

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους Βορειοελλαδίτες πάσχουν από τη νόσο των δυτών, αγγειοπάθειες λόγω σακχαρώδους διαβήτη, οστεονεκρώσεις, οξεία κώφωση και οξεία τύφλωση.

«Η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Κυβέρνησης», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και πρόσθεσε πως πολύ σύντομα «οι βορειοελλαδίτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα αποκατασταθεί η αξιοπιστία του εθνικού συστήματος υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη, μέσα από την ουσιαστική αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας».

Αναφερόμενος στη λειτουργία της νέας μονάδας υπερβαρικής-καταδυτικής ιατρικής τόνισε ότι «μας δείχνει πως η Ελλάδα προχωρά μπροστά», ενώ έκανε ειδική μνεία και σε όλους εκείνους που με τις δωρεές τους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου.
«Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγαλοψυχία, τη μεγαλοσύνη και τις αλτρουϊστικές τους διαθέσεις» είπε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, ευχόμενος «αυτές οι πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς προς την κοινωνία, να αποτελέσουν την απαρχή για ακόμη περισσότερες πράξεις υψηλής ανθρωπιστικής αξίας».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *