Κανένα έκτακτο περιστατικό στο Μποδοσάκειο

bodosakeio.medium.jpg

Υπό διάλυση βρίσκεται το Μποδοσάκειο νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα στο οποίο από σήμερα παύει να λειτουργεί το Τμήμα Επειγόντων και η Παθολογική Κλινική.

«Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2016, θα παραμείνουν κλειστά τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας καθώς και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου», γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο εκτελών χρέη διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Χρήστος Κατσίνας.

Οι 28 ασθενείς που νοσηλεύονται στην παθολογική κλινική θα παραμείνουν έως ότου λάβουν εξιτήριο, ενώ στο νοσοκομείο δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί κανένα έκτακτο περιστατικό, αφού το τμήμα Επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) θα παραμείνει κλειστό.

«Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια γιατί υπάρχει έλλειψη ιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων» λέει ο κ. Κατσίνας. Ο ίδιος δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «η θητεία των ειδικευόμενων γιατρών που κάλυπταν την λειτουργία του ΤΕΠ, έληξε, ενώ οι γενικοί γιατροί, που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας, αρνήθηκαν να μετακινηθούν στα ΤΕΠ του νοσοκομείου».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *