Καλλίρης: Στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι η αναβάθμιση του Παίδων Πεντέλης

8ADED790EE3A8450669748C3096DFD9D.jpg

  Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με εντολή του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Πελοπίδας Καλλίρης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ηςΥγειονομικής Περιφέρειας κ. Κοντοζαμάνη.

Ο Γενικός Γραμματέας είχε συζήτηση με τους εφημερεύοντες ιατρούς και το προσωπικό, επισκέφθηκε δε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου. Ενημέρωσε το προσωπικό ότι στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι η αναβάθμιση του Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου συγκροτήματος Νοσοκομειακών μονάδων (hospital trust) στο βόρειο άξονα του Νομού Αττικής με τη διασύνδεση του Γ.Ν. Σισμανογλείου, του Φλέμινγκ και του Παίδων Πεντέλης.

Ευχαρίστησε τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ζητήματα που έχουν ανακύψει με την κάλυψη των εφημεριών ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη αναλάβει την νομοθετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *