Η συμβουλή της ημέρας

684373A6408FD1D6D372D5F8DEDCDF75.jpg

  Γιορτές, φαγητό, αλκοόλ- ακόμη και για τους μη συνηθισμένους- κακή διατροφή, δύσκολη επαναφορά του οργανισμού και της σιλουέτας μας.

Μία πρώτη λύση για να «καθαρίσει» ο οργανισμός μας, να τονωθεί και να φύγει ο ενοχλητικός πονοκέφαλος είναι τα κοκτέιλ με μεταλλικό νερό. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι το νερό, πέρα από τις υπόλοιπες ευεργετικές του ιδιότητες, βοηθάει και στην αντιμετώπιση του πονοκεφάλου. Πόσο μάλλον ενός hangover… ημερών!

Το φυσικό μεταλλικό νερό θεωρείται παγκοσμίως ως το καλύτερης ποιότητας εμφιαλωμένο νερό και διαφέρει από το πόσιμο νερό της βρύσης, γιατί είναι πλούσιο σε κύρια ανόργανα άλατα κι ευεργετικά για τον οργανισμό μας ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, νάτριο.

Επίσης είναι βακτηριολογικά υγιές, αφού δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία στα συστατικά του. Προέρχεται από υπόγειες συνήθως υδάτινες πηγές και δεν έρχεται σ’ επαφή με ρυπογόνους παράγοντες.

Πώς να φτιάξεις κοκτέιλ με μεταλλικό νερό

Θα χρειαστείς (για 2 ποτήρια):

• 1 πορτοκάλι, βιολογικής κατά προτίμηση καλλιέργειας
• 2 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη
• Μερικά φύλλα δενδρολίβανου
• Τριμμένο πάγο
• 500 ml φυσικού μεταλλικού νερού

Εκτέλεση: Πλένεις καλά το πορτοκάλι και το κόβεις σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια μοιράζεις τις φέτες πορτοκαλιού σε δύο διαφορετικά ποτήρια και προσθέτεις στο καθένα μερικά φύλλα δενδρολίβανου κι από μία κουταλιά του γλυκού καστανή ζάχαρη, αντίστοιχα. Πιέζεις καλά μ’ ένα κουτάλι, βάζεις μέσα τον πάγο και γεμίζεις μέχρι τη μέση το ποτήρι με το φυσικό μεταλλικό νερό. Σερβίρεις με καλαμάκι και όλα είναι έτοιμα για μία δροσιστική απόλαυση!

Περισσότερα θέματα για την υγεία, την άσκηση και τη διατροφή μπορείτε να δείτε στο mch-training.com

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *