Η Shakira στη νέα παγκόσμια εκστρατεία του Activia

3763B525DE8ED4EE4DCC2C9716FE90CE.jpg

  Την έναρξη μιας συναρπαστικής συνεργασίας με την Κολομβιανή σούπερσταρ Shakira, ανακοινώνει σήμερα η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «Dare to Feel Good» του Activia.

Η νέα καμπάνια της διεθνούς συνεργασίας, με βασικό μήνυμα «Η καλή διάθεση ξεκινά από μέσα σου», γυρίστηκε στη Βαρκελώνη και δείχνει τη Shakira σ’ ένα παραμυθένιο δάσος, να «αγκαλιάζεται» από χρυσόσκονη εκφράζοντας έτσι την καλή της εσωτερική διάθεση.

«Η φροντίδα της εσωτερικής μας υγείας είναι το κλειδί για την προσωπική μας ευημερία» όπως επισημαίνει η διεθνούς φήμης σούπερσταρ Shakira, τονίζοντας πως «Ο χορός , αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να εκφράσεις πως είσαι καλά μέσα σου και το δείχνεις».

Το νέο τραγούδι «Dare (La La La)» -που περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Shakira»- και κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου 2014, αποτελεί το soundtrack της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας. Η διαφήμιση δημιουργήθηκε από την Vinizius Young & Rubicam της Βαρκελώνης και αποτελεί την πρώτη παγκόσμια εκστρατεία επικοινωνίας του Activia, που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο την 16η Μαρτίου 2014.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο διεθνούς φήμης φωτογράφος και σκηνοθέτης Jaume de Laiguana, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Eugenio Caballero και τον βραβευμένο Javier Aguirresarobe.

«Το πρόσωπο της Shakira αποτελεί την ιδανική επιλογή για την επικοινωνία της καλής εσωτερικής υγείας και ευεξίας μέσω της φροντίδας του πεπτικού» όπως τονίζει η Μιράντα Δεκάζου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., υπογραμμίζοντας πως «Η παγκοσμίου φήμης performer αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της αξίας που έχει η καλή διάθεση που ξεκινά από μέσα, στην ατομική έκφραση μέσω του χορού».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, αποκλειστικά videos,backstage και για το νέο άλμπουμ της Shakira θα βρείτε στο www.activia.com (διαθέσιμα στις 16 Μαρτίου).

Περισσότερα νέα και συνεχής ροή ειδήσεων στο facebook page του Activia

Δείτε τα videos από τη διαφήμιση και μοναδικά backstage

activia2.jpg

activia3.jpg

activia4.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *