Η πολιτική ανασφάλεια κάνει τους άνδρες να θέλουν μεγαλύτερο… πέος

Doctors-656x410.jpg

Η οικονομική και πολιτική ανασφάλεια, αλλά και ο προεκλογικός πυρετός, οδηγούν τους άνδρες σε «άλμα εις μήκος», καθώς σύμφωνα με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, δεκαπλασιάστηκε τον τελευταίο μήνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μήνες, το ποσοστό των ανδρών στη χώρα μας, που αναζητά λύση για την αύξηση του πέους του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κώστα Κωνσταντινίδη, δύο είναι οι πιθανές «λογικοφανείς» ερμηνείες γι’ αυτή την συμπεριφορά των ανδρών.

Η πρώτη, αφορά την ορμή που κρύβουν και προκαλούν οι κοινωνικές εντάσεις, όπως π.χ. οι εκλογές, όπου η αναμέτρηση των αντιπάλων «ξυπνά» την πρωτόγονη φύση του άνδρα, κάνοντάς τον να θέλει να είναι αυτός ο νικητής, με κάθε μέσο και τρόπο.

Η δεύτερη συνδέεται με την οικονομική και πολιτική ανασφάλεια που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, κλονίζοντας την κυρίαρχη θέση του άνδρα – αρσενικού στο κοινωνικό μοντέλο, γεμίζοντας τον με ανασφάλειες σε όλους τους τομείς.

«Tόσο η στύση όσο και το μέγεθος του φαλλού συμβολίζουν υγεία και σεξουαλικότητα. Η αυξητική πέους είναι ένα ναρκισσιστικό αίτημα, όπως το αντίστοιχο της αυξητικής του μαστού στις γυναίκες», σημειώνει ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *