Η καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών από τη DHI

Metamosxefsi1.jpg

Η τριχόπτωση είναι μια από τις πλέον κοινές παθήσεις που βασανίζει εκατομμύρια ασθενείς- άνδρες και γυναίκες- σε όλο τον κόσμο. Η απώλεια μαλλιών αλλοιώνει την εξωτερική εμφάνιση προσθέτοντας χρόνια ενώ παράλληλα επηρεάζει καταλυτικά την ψυχολογία του ασθενών. Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που βλέπουν τα μαλλιά τους να πέφτουν, χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και κλείνονται στον εαυτό τους, νιώθοντας ανήμποροι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους.

Παρά τα αλματώδη βήματα της επιστήμης σε όλους τους τομείς, το πολυπόθητο φάρμακο που θα έδινε οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ασθενείς, υποσχόμενοι «νέες τρίχες με ένα μόνο λούσιμο» και πουλώντας αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα, τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο, χωρίς αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την πλέον αξιόπιστη, ανώδυνη και σίγουρη λύση για όσους υποφέρουν από τριχόπτωση αφού προσφέρει μόνιμο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, η καλύτερη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο ανήκει σε έναν ελληνικό ιατρικό οργανισμό, το DHI Global Medical Group, που εδώ και 46 χρόνια αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των θεραπειών του τριχωτού!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιατρικό προσωπικό του DHI Global Medical Group, η Direct Hair Implantation αποτελεί την πιο απλή και σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών σε παγκόσμιο επίπεδο αφού είναι η λιγότερη επεμβατική και με θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, σε αντίθεση με παλιότερες τεχνικές δεν αφήνει αντιαισθητικά σημάδια και ουλές στο κρανίο του ασθενή.

Συγκεκριμένα, με τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI, υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, επιλέγονται και εμφυτεύονται ένα προς ένα, ακριβώς στην περιοχή του κεφαλιού όπου υπάρχει αραίωση. Η εμφύτευση πραγματοποιείται με τη χρήση ενός ειδικά πατενταρισμένου εργαλείου, του DHI Implanter, που δίνει τη δυνατότητα στον γιατρό να τοποθετεί κάθε τριχοθυλάκιο σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, βάθος και κλίση επιτυγχάνοντας μέγιστη φύτρωση και 100% φυσικό αποτέλεσμα! Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε ασθενείς που έχουν ξυρίσει το κεφάλι τους όσο και σε εκείνους που δεν επιθυμούν να κουρευτούν.

Metamosxefsi2.jpg

«Δυστυχώς, πολλές ελληνικές αλλά και ξένες κλινικές, εξακολουθούν να εφαρμόζουν παλιότερες τεχνικές που θεωρούνται ξεπερασμένες και που δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Στην DHI ασχολούμαστε με τις θεραπείες του τριχωτού εδώ και 46 χρόνια και γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που δυσαρεστημένοι ασθενείς, έρχονται σε εμάς για να διορθώσουν την εικόνα τους, μετά από αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Πρόκειται για ανθρώπους που εξαπατήθηκαν από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» αναφέρει το ιατρικό team του DHI Global Medical Group και συμπληρώνει: «Η τεχνική Direct Hair Impantation είναι η καλύτερη στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως διδάσκεται σε κορυφαία δημόσια πανεπιστήμια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επιπλέον, στην DHI, η διαδικασία εκτελείται εξ’ ολοκλήρου από γιατρούς και όχι από νοσηλευτές ή αυτοαποκαλούμενους… ειδικούς! Το ιατρικό μας προσωπικό είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών της DHI στο Λονδίνο, και κάτω από αυστηρά πρωτοκόλλα τυποποίησης της ποιότητας που έχει θεσπίσει το DHI Medical Group ώστε να εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Οι ασθενείς που υποφέρουν από τριχόπτωση και σκέφτονται να πραγματοποιήσουν μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή που θα κάνουν και να μην παρασύρονται από υποσχέσεις κλινικών που σε αρκετές περιπτώσεις δεν διαθέτουν ούτε τη στοιχειώδη τεχνογνωσία. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν πως πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε θεραπεία θα πρέπει να πραγματοποιούν διάγνωση τριχόπτωσης DSA προκειμένου να έχουν σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα του προβλήματος τους».

Με την προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της DHI, μετά την εξαγωγή τους, τα τριχοθυλάκια διατηρούνται σε συγκεκριμένο διάλυμα και θερμοκρασία που ενισχύει την ανάπτυξη τους, δίχως να διαχωρίζονται, να κόβονται ή γενικότερα να επεξεργάζονται, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τραυματισμού ή καταστροφής κάποιου τριχοθυλακίου. Στη συνέχεια, εμφυτεύονται απευθείας στην πάσχουσα περιοχή χωρίς προηγούμενη δημιουργία οπών και σχισμών.

«Η τεχνική της DHI είναι κατάλληλη για άντρες αλλά και για γυναίκες. Σε περιπτώσεις υπερβολικά προχωρημένης τριχόπτωσης και όταν τα μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού δεν είναι αρκετά για να καλυφθεί η περιοχή που χρειάζεται μεταμόσχευση, είναι δυνατό να εκμεταλλευθούν τριχοθυλάκια από το πρόσωπο ή από το σώμα. Επίσης, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους την επόμενη κιόλας μέρα μετά την συνεδρία».

Metamosxefsi3.jpg

Περισσότερα σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI μπορείτε να μάθετε στο http://dhi.gr/therapeies-trixoptosis/metamosxeusi-mallion/

Η μεταμόσχευση μαλλιών DHI Direct In έχει αναπτυχθεί από την DHI και πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στις 57 κλινικές που συνεργάζονται μαζί της, σε όλο τον κόσμο. Η κεντρική κλινική του DHI Global Medical Group βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 30 στο κέντρο της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της DHI (www.dhi.gr) ή τηλεφωνήστε στο 2109211630.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *