Η Εurodiet στο DYO Forum για τη διατροφή, την υγεία και την ομορφιά

diatrofi.jpg

Ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ μαζί με 14 επιστημονικές εταιρείες διοργανώνουν επιστημονικό και εκθεσιακό φόρουμ με στόχο τη συμβολή στη πρόληψη και τη θωράκιση της υγείας των Ελλήνων πολιτών. Το DYO Forum, που θα συγκεντρώσει πλήθος επιστημόνων από τους κλάδους της διατροφής, της υγείας και της ομορφιάς, θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo, στις 16 και 17 Απριλίου.

Η Εurodiet στο DYO Forum

Η Εurodiet, που συμμετέχει στο DYO Forum, θα βρίσκεται στο Metropolitan Expo, με δικό της χώρο, και θα πάρει μέρος σε διαδραστικό event που περιλαμβάνει λιπομέτρηση, ερωτηματολόγιο σχετικά με τη διατροφή, αξιολόγηση, συμβουλές και ενημέρωση για τη μέθοδό της.

Επιπλέον η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε κάποιον να την επισκεφτεί με VIP πρόσκληση, εφόσον λιπομετρηθεί, έτσι ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για ζητήματα διατροφής και για τη Eurodiet, παίρνοντας ένα δώρο-έκπληξη!

Η Eurodiet είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς μια νέα μέθοδο για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος βάρους και της παχυσαρκίας: τη μέθοδο Eurodiet. Πολύ περισσότερο από μια απλή δίαιτα, η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας.

Διαδραστική εκδήλωση της Eurodiet

Την Κυριακή 17/4, 10.00 έως 13.00 σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρείας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας (European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity- ESoDiMeSO) θα πραγματοποιηθεί διαδραστική εκδήλωση όπου θα γίνονται:

Λιπομέτρηση Score μεσογειακής διατροφής Εκτίμηση σπλαχνικού λίπους Μέτρηση Ατομικού Δείκτη Μάζας Σώματος Μέτρηση Σακχάρου Test Διαβήτη & Μεταβολικού Συνδρόμου

Στο DYO Forum, για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία σε επιστήμονες υγείας, όλων των ειδικοτήτων αλλά και στη βιομηχανία, να συνυπάρξουν απόλυτα διαδραστικά, στον ίδιο χώρο, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία. Εκτιμάται πως θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 5.000 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, 3.000 φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και 30.000 κοινού, στο οποίο οι επιστημονικοί φορείς θα προσφέρουν πολλές και ουσιαστικές εξετάσεις και συμβουλές.

Το 2nd International Health Tourism Convention θα φιλοξενηθεί, επίσης, στο πλαίσιο του DYO Forum με σκοπό να ενώσει τις υπηρεσίες υγείας και τουρισμού σε μία ευρύτερη προσπάθεια για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού κλάδου για την οικονομία της χώρας.

Το DYO Forum τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικόλαου. Ένα μέρος των εσόδων του, θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη για την ανακούφιση συνανθρώπων μας σε βασικές τους ανάγκες. Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν στο DYO Forum, με περίπτερα, η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύλλογος για άτομα με εγκεφαλική παράλυση και σύνδρομο down «Φροντίδα».

Η είσοδος και για τους επιστήμονες και για το κοινό θα είναι δωρεάν

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του DYO Forum

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *