«Γιατί πρέπει να παίρνουν δωρεάν φαγητό οι εργαζόμενοι»

 
«Εγώ ερωτήθηκα για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να μην κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία. Και γι’ αυτό έκανα αυτή την εισήγηση στον διοικητή μου. Εκείνος τώρα θα αποφασίσει εάν θα γίνει δεκτή», λέει στο newsbeast.gr ο νομικός σύμβουλος της Β΄ Υγειονομικής Περιφέρειας, Στρατής Σημαντήρης, που έκανε την πρόταση που προκάλεσε σάλο.


Και συνεχίζει: «Σύμφωνα με το νόμο, το Δημόσιο παρέχει υπηρεσίες προς το κοινωνικό σύνολο. Με τις επισχέσεις λοιπόν και το κλείσιμο των νοσοκομείων, θα πεθάνουν πολίτες. Γι’ αυτό είναι καλό να σταματήσουμε να λέμε εξυπνάδες. Διότι, εάν θέλουμε να λέμε εξυπνάδες του τύπου κάντε επισχέσεις κλπ, πρέπει να σκεφτούμε και την επόμενη κίνηση. Δηλαδή, πώς θα σωθούν για παράδειγμα οι ασθενείς που θα βλέπουν τα κλειστά νοσοκομεία».

Και ξεκαθαρίζει: «Εγώ είπα ξεκάθαρα ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, μπορούν να ζητούν τη σίτιση τους προκειμένου να βοηθηθούν οι άρρωστοι και οι ασθενείς. Κατανοώ ότι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποστηρίζουμε το κλείσιμο των νοσοκομείων και τις επισχέσεις».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *