Γεωργιάδης:Παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία

9576A2D3DD6438DD933A967765284335.jpg

  Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι υπάρχει πολύ έδαφος για να ενισχυθεί η προσπάθεια της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ο ίδιος είναι ήδη εθελοντής δότης και παρέστη σήμερα στα εγκαίνια της τράπεζας που έγιναν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- ΕΛΠΙΔΑ».

Στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τις νέες μεθόδους και τεχνικές και επισήμανε πόσο στηρίζει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία λέγοντας: «Αυτό που έχετε κάνει και εσείς και η Ελπίδα εδώ, είναι παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα και σε δύσκολες».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, κ. Αλκιβιάδης Κωστάκης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, καθώς η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να πάει τόσο καλά η τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών ώστε «να μη χρειάζεται ποτέ να ψάχνουμε στο εξωτερικό και όλα μας τα παιδιά αλλά και όλοι οι Έλληνες οι οποίοι θα χρειαστούν μεταμόσχευση, να μπορούν να βρουν εδώ, σε εμάς».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *