Γεννάνε χωρίς γυναικολόγο στη Λαμία

 
Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη το Τμήμα φεμινιστικής Πολιτικής του Συνασπισμού, το οποίο κατήγγειλε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας οι έγκυες γυναίκες γεννούν χωρίς την παρουσία γυναικολόγου!


Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, «αν τυχόν κάποια γυναίκα έγκυος –τύχει- να γεννήσει μετά το μεσημέρι στη γυναικολογική κλινική δεν πρόκειται να βρεθεί γιατρός-γυναικολόγος, γιατί οι εναπομείναντες γιατροί δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις εφημερίες. Έτσι η κλινική από το απόγευμα μέχρι την άλλη ημέρα το πρωί παραμένει χωρίς γιατρούς.

Το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2012, το απόγευμα έφθασε ετοιμόγεννη γυναίκα και γέννησε με τη βοήθεια μαίας, αφού δεν υπήρχε γιατρός.

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να σταματήσει την υποβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων και να στελεχώσει το νοσοκομείο από γιατρούς και ό,τι υλικά χρειάζονται.

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ασκούν για να υπηρετήσουν την τρόικα και το Δ.Ν.Τ. κάνουν τους συμπολίτες μας να υποφέρουν, χωρίς να υπολογίζουν τις ανθρώπινες ανάγκες» καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΝ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *