Φυσικό ελιξήριο ενέργειας, τόνωσης και ευεξίας με ιπποφαές

vitaforce.jpg

vogel.jpg

Το πολυβιταμινούχο σιρόπι Vita Force® είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σε όλο τον κόσμο τονωτικά συμπληρώματα διατροφής απόλυτα φυτικής προέλευσης της κορυφαίας ποιότητας και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας σειράς προϊόντων βοτανοθεραπείας A.Vogel.

Το Vita Force® αποτελεί ισχυρή φόρμουλα καθαρών βοτάνων για γρήγορο ενεργειακό εφοδιασμό, χαρίζοντας τόνωση και ευεξία σε περιόδους σωματικής κόπωσης, άγχους, εξάντλησης, ατονίας και αδυναμίας. Είναι ιδανικό σε καταστάσεις ανάρρωσης από ασθένειες, έντονης πνευματικής προσπάθειας και εντατικής αθλητικής δραστηριότητας.

Το Vita Force® παράγεται σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή του φημισμένου ελβετού ιατρού A.Vogel, από αγνά πιστοποιημένα 100% βιολογικά συστατικά, με την εφαρμογή ειδικής μεθόδου επεξεργασίας και παραγωγής, σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες. Οι παράλληλοι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας διασφαλίζουν ότι στο τελικό προϊόν διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα βιολογικά θρεπτικά συστατικά του.

Vita Force®: 100% φυσικό «πράσινο» συμπλήρωμα διατροφής

To Vita Force® είναι βήματα μπροστά από τις συνθετικές φόρμουλες βιταμινών που αρκετά συχνά σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες δημιουργούν θρεπτικές δυσαναλογίες στον οργανισμό εξαιτίας της μειωμένης απορρόφησής τους. Τονίζεται ότι το Vita Force® αποτελείται μόνο από συμπυκνωμένα βιοδραστικά φυσικά συστατικά πιστοποιημένης βιολογικής προέλευσης, τα οποία αφομοιώνονται 100% από τον οργανισμό εφοδιάζοντάς τον με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, πλήθος μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

Το Vita Force® είναι 100% φυσικός συνεργιακός συνδυασμός μόνο από θρεπτικά super-τρόφιμα, χωρίς χημικά πρόσθετα

Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Vita Force® αποτελείται από πλήθος φυσικών συστατικών υψηλής βιολογικής αξίας και βιοδιαθεσιμότητας. Περιέχει:

– Χυμό ιπποφαούς: Συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των «super-τροφίμων». Περιέχει 190 πολύτιμες ουσίες με ισχυρή τονωτική και αντιοξειδωτική δράση, βιταμίνες C, E, A, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, καροτένιο, λυκοπένιο, λουτεΐνη, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ω3,ω6,ω7,ω9), βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Β-σιτοστερόλη.

– Βύνη και εκχύλισμα μαγιάς: Πλούσιες φυσικές πηγές βιταμινών του συμπλέγματος Β [θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), φολικό οξύ (Β9), κοβαλαμίνη (Β12), βιοτίνη (Β7)], αλλά και σεληνίου, χολίνης, χρωμίου, ψευδαργύρου, πρωτεϊνών, φυσικών σακχάρων και ιχνοστοιχείων. Ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και αυξάνουν την αντοχή του σε καταστάσεις έντονης προσπάθειας.

– Γύρη λουλουδιών: Από τα αποτελεσματικότερα τονωτικά του οργανισμού. Οι μέλισσες χρησιμοποιούν τη γύρη για τη διατροφή τους σαν πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών και ανόργανων αλάτων. Η γύρη είναι πολύτιμη για τη διατροφή του ανθρώπου λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, σάκχαρα, βιταμίνες και φλαβανοειδή. Χρησιμοποιείται ευρύτατα για την αύξηση της ενέργειας και της ευεξίας, τη μείωση της κόπωσης και τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.

– Φύτρα σιταριού: Τα φύτρα είναι συγκεντρωμένη πηγή ζωντανών ενζύμων και αποτελούν σημαντικό θησαυροφυλάκιο ενέργειας. Περιέχουν ω6 λιπαρά οξέα, μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών. Λόγω των σημαντικών φυτοθρεπτικών ουσιών που περιέχουν, τροφοδοτούν τον οργανισμό με ενέργεια και δύναμη και τον αναζωογονούν. Βοηθούν επίσης στην ανανέωση των κυττάρων και καθυστερούν τη γήρανσή τους.

– Καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς: Είναι εξαιρετική φυσική πηγή βιταμίνης C και αντιοξειδωτικών πολυφαινολών. Λειτουργεί σαν δυναμωτικό τονωτικό σε περιπτώσεις εξάντλησης και έλλειψης βιταμινών.

– Συμπυκνωμένο χυμό χουρμάδων: Θεωρείται πλήρης super-τροφή και άριστη πηγή πολυφαινολών, καροτενίων, ασβεστίου, φωσφόρου, πρωτεΐνης, βιταμινών Β και φυτικών ινών.

– Χυμό τροπικών φρούτων durian: Αποτελεί πλούσια πηγή μετάλλων, υδατανθράκων, βιταμινών B και C. Αναζωογονεί τον οργανισμό παρέχοντας ενέργεια, αντοχή και δύναμη για την επίτευξη σημαντικών επιδόσεων.

– Συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού πλούσιος σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες.

– Υψηλής ποιότητας μέλι, με τις γνωστές σε όλους ευεργετικές του ιδιότητες.

A.Vogel

Ο ελβετός γιατρός Alfred Vogel (1902-1996) υπήρξε πρωτοπόρος στους τομείς της βοτανοθεραπείας και ολιστική ιατρικής από το 1923. Χιλιάδες επιστήμονες, αλλά και ασθενείς από όλον τον κόσμο έχουν επισκεφθεί την κλινική του στο γραφικό Teufen των Ελβετικών Άλπεων.

1952: Δημοσιεύει το πλέον κλασικό εγχειρίδιο βοτανοθεραπείας και ολιστικής ιατρικής με τίτλο «The Nature Doctor», το οποίο άμεσα μεταφράζεται σε 12 γλώσσες. Περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα έχουν πουληθεί σε όλον τον κόσμο, κατατάσσοντάς το σε διεθνές best seller, τον πιο δημοφιλή οδηγό παραδοσιακής ιατρικής.

1963: Ιδρύει τη Bioforce και με βάση τις δικές του μοναδικές συνταγές αρχίζουν να παράγονται τα παγκοσμίου φήμης και  βέλτιστης ποιότητας φυτικά ιάματα A.Vogel από ολόφρεσκα (η επεξεργασία τους πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από τη συλλογή τους) αγνά βότανα 100% βιολογικής καλλιέργειας των οποίων η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί από σειρά κλινικών μελετών.

Αποκλειστική διάθεση-διανομή: ICP

Tηλ.: 210 9408880

www.avogel.gr – info@avogel.gr

vitaforc.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *