Φθινοπωρινό παζάρι από τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος

 
Το φθινοπωρινό του παζάρι, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος, από τις 11πμ έως τις 4μμ, στον παιδικό σταθμό-νηπιαγωγείο «Κοκκινοσκουφίτσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.


Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που εκπροσωπεί το Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (La Leche League International) την παλαιότερη και μεγαλύτερη οργάνωση υποστήριξης του θηλασμού στον κόσμο. Το Σύνδεσμο εκπροσωπούν οι Σύμβουλοι Θηλασμού, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες μητέρες, που μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους για το θηλασμό, με μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους, προσφέροντας υποστήριξη και πληροφόρηση.

Στο παζάρι οι γονείς μπορούν να απολαύσουν, σε χαμηλές τιμές, μπουφέ με σπιτικά εδέσματα, γλυκά και ποτά, χειροποίητα είδη, ρούχα από δεύτερο χέρι, βιβλία, αντικείμενα και παιχνίδια για βρέφη και παιδιά, λαχειοφόρο αγορά με δώρα για όλη την οικογένεια.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε θεατρικά, μουσικά και δημιουργικά δρώμενα με την Εύα Ιεροπούλου & το συγκρότημα Family Sound Machine, την Λήδα Βαρβαρούση και την Εταιρία θεάτρου «Μικρός Βορράς».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *