Φακοί επαφής για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής

fhdsghsd.jpg

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα των φακών επαφής ACUVUE®, της εταιρείας Johnson & Johnson Vision Care Companies στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση σε ότι αφορά στην υγεία των ματιών και στους φακούς επαφής.

Εύκολη στη χρήση και με περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις των χρηστών φακών επαφής, η ιστοσελίδα ασχολείται με θέματα όρασης και με βασικές αρχές προστασίας της υγείας των ματιών, ενώ παράλληλα περιέχει χρήσιμες συμβουλές ως προς τη χρήση και τη φροντίδα των φακών.

Με δυναμικό σχεδιασμό και απλοποιημένες λειτουργίες – φιλικές στη χρήση και από κινητές συσκευές – που συμβάλλουν στην εύκολη πλοήγηση του χρήστη για την εύρεση των πληροφοριών, το www.acuvue.gr ανατρέπει τους «μύθους» που συνδέονται με τη χρήση των φακών επαφής και αναδεικνύει το πώς η κατάλληλη επιλογή φακών μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σύγχρονου απαιτητικού και δυναμικού τρόπου ζωής.

Ξεχωριστό στοιχείο της ιστοσελίδας αποτελεί η δυνατότητα που παρέχεται στον επισκέπτη να βρει τους εφαρμοστές της περιοχής του μέσω του ειδικά σχεδιασμένου γεωγραφικού  εντοπισμού (geo locator).

Επιπλέον, για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας που ενδιαφέρονται να λαμβάνουν ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας, η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω της εγγραφής στη φόρμα δωρεάν δοκιμής των φακών επαφής ACUVUE® στο https://acuvue.gr/freetrial.

Η Johnson & Johnson Vision Care Companies έχοντας πάντα στο κέντρο της προσοχής της την ικανοποίηση των χρηστών φακών επαφής θα συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη της έρευνας και των νέων τεχνολογιών, συνδυάζοντας την καλύτερη διόρθωση της όρασης με την εξαιρετική άνεση και την υψηλή ποιότητα.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *