Εξειδικευμένο ιατρείο παιδοουρολογίας στη Θεσσαλονίκη

giatros-656x410.jpg

Από τη Δευτέρα θα αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο εξειδικευμένο εξωτερικό ιατρείο παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα. Θα ανοίξει τις πύλες του στο νοσοκομείο Γεννηματάς, σε πλήρως αναμορφωμένο χώρο, στο νέο κτίριο των ειδικών μονάδων της Α’ Ουρολογικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα ουρολογικά προβλήματα αλλά και οι ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι από τα πιο συνηθισμένα θέματα υγείας (νυχτερινή ενούρηση, ουρολοιμώξεις, κυστεοουρητιρική παλινδρόμηση, υποσπαδίας, κ.ά.) που αντιμετωπίζουν παιδιά και έφηβοι.

Τα προβλήματα αυτά θα μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και ολοκληρωμένα από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την σύμπραξη της Α’ Ουρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, της Α’ Παιδοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ και της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, που έχουν ειδική ενασχόληση με το αντικείμενο.

Στον ίδιο χώρο και με πλήρη νέο εξοπλισμό λειτουργούν ήδη από τον Ιούλιο οι ειδικές μονάδες ακράτειας ούρων, ανδρολογίας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, παθήσεων προστάτη και ογκολογικού ουροποιητικού συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού (09.00πμ – 14.00μμ), τηλεφωνώντας στο 2310 963102.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *