Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη στο «Ερρίκος Ντυνάν»

Ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικού ελέγχου του προστάτη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή προσφέρει το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15 Σεπτεμβρίου) και στόχο την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για την αξία των προληπτικών εξετάσεων.

Ειδικότερα, το πλήρες πακέτο εξετάσεων, το οποίο προσφέρεται στην τιμή των 30 ευρώ, περιλαμβάνει, κλινική εξέταση από ουρολόγο, υπέρηχο προστάτη, κύστεως και νεφρών, ολικό PSA και Free PSA.

Για να κλείσουν το ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο τηλέφωνο 210.6972315 (από 08:30 έως 15:30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια στους άνδρες και θεωρείται υπεύθυνος για τους περισσότερους θανάτους από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Ένας άνδρας έχει 17% πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο του προστάτη κατά τη διάρκεια της ζωής του, αλλά με αυξημένη επαγρύπνηση και εντατικό προσυμπτωματικό έλεγχο η νόσος ανακαλύπτεται σε αρχικά στάδια, κάτι που συνεπάγεται την αποτελεσματική αντιμετώπισή της.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *